Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | February 20, 2020

Foreos nya mask – ACAI BERRY

FOREO har fått tillökning!! FOREO har nämligen tagit fram en ny maskkollektion, “Natural Collection” som består av olika masker till din UFO. Ni vet ju hur mycket jag älskar Acaibowls (hehe) så masken “Acai Berry” är därmed en given favorit!! Acaibäret har sina många grymma superegenskaper och innehåller bland annat massa antioxidanter som ger huden ett lyster, som minst sagt kan vara välbehövligt såhär års. Jag ser sån skillnad på min hud efter att jag använt masken och sminket läggs så mycket bättre när jag har börjat med min rutin med masken på morgonen. Läs mer om masken HÄR.

Jag har tidigare visat hur smidigt det är att koppla upp sina FOREO-produkter till appen men HÄR hittar ni en kort video för just FOREO’S UFO.

 

Nu har ni chansen att också få testa FOREO’S UFO tillsammans med Acai Berry masken(!!!). Tävlingsreglerna är så enkla:

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Tävlingen kommer att avslutas om två dagar och tre vinnare kommer att utses! (Vinnarna står för eventuell vinstskatt)

 

Lycka till!!


220 kommentarer220 kommentarer om “Foreos nya mask – ACAI BERRY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tänker direkt på en fantastisk acaibowl som jag åt på självaste Bali😍 Den var fantastisk och hoppas kunna återuppleva detta med acai masken🙌🙌

  Reply
 • Jag tänker på en ansiktsmask som jag testat från the body shop som heter acai. Som jag kopplar med en lugnande, avslappnad stund där man får en fantastisk mjuk och härlig hud!

  Reply
 • Enkelt tänker på första gången jag testade det på Pom & flora med tjejgänget ..kanske inte det mest exotiska stället men väldigt mysigt iaf haha!

  Insta : Mafeciita ☆

  Reply
 • Jag tänker på en solig dag på stranden men en fräsch och härlig fruktsallad.

  Sissel.adele

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på en härlig acaibowl med massor av antioxidanter och andra vitaminer. Hoppas masken är lika underbar som en acaibowl!
  Insta: rebecka.wall

  Reply
 • Jag är inte rasist. Men hur kan du vara med en kolsvart? Vad säger dina föräldrar?

  Reply
 • Så fort jag hör ordet Acai så drömmer jag mig bort till att jag har en egen foodtruck som serverar acaibowls och massa nyttiga raw måltider.

  En dröm jag länge haft!

  Emmadahlbergs på instagram 🥰

  Reply
 • Jag tänker direkt på en solig sommardag på stranden med en aciabowl😍

  Instagram:ellanorberg10

  Reply
 • När jag hör Acai tänker jag på en exotisk och rofylld plats med vacker solnedgång som glittrar i vattnet och färgar himlen orange och rosa.
  Kan foreo och acaia-masken ge en lite av den glow man tänker på när man hör ordet, då blir det magiskt!

  Instagram: @jensalmi

  Reply
 • Jag tänker på en Acai bowl i Bondi Beach vid vattnet🥰🌊
  Instagram: alexandraelisabethh

  Reply
 • Man tänker ju direkt på solsken, härliga stränder och en acaibowl! Alltså magiskt 😍 en sån här mask hade piggat upp en i regnrusket!

  Instagram: ahljulia

  Reply
 • Jag tänker på en ansiktsmask som jag testat från the body shop som heter acai. Som jag kopplar med en lugnande, avslappnad stund där man får en fantastisk mjuk och härlig hud!
  Instagram: jjeennnniiee

  Reply
 • När jag tänker på ordet acai så kopplar jag direkt till bowls som folk brukar äta utomlands, i solen, omgivna av djungel och där man kan höra vågorna slå mot stranden och känna sanden mellan tårna.

  @okejlisa på instagram

  Reply
 • När jag hör ordet acai, tänker jag på ett minne från när jag och min familj stannade till på ett litet lokalt café i Key West, Florida. Där åt vi den godaste acaibowlen jag ätit! 🤤

  Instagram – @elinnordluund

  Reply
 • Alltså… jag tänker på POKÉMON?!? 😂 Det låter verkligen som en cool jäkla Pokémon figur lol. Anywhooo hade varit superkul att vinna en ufo, spanat på en så länge 🙏🏽 ❤️

  Insta: nabilatallaj

  Reply
 • Tänker att efter ett hårt gympass slå sig ned i soffan, nyduschad med en kall Acai smoothie i handen😍

  Instagram: elinmaalmstrom

  Reply
 • Kan man tänka på något annat än hur sinnes sjukt fräscht det låter?!! Men för mig tänker jag särskilt på när min pojkvän kom hem från sitt utbytes år och överraskande mig när jag satt nyvaken med min acai smoothie på morgonen🥺🥰🥰

  @linnearosell på Instagram!!

  Reply
 • Ah-sigh-ee, för att jag läst att det uttalas så. Jag förknippar acai med hälsan, på in- och utsidan. Ett ”naturligt” kosttillskott som stramar åt och återfuktar huden samt rensar kroppen!!!!!💆🏽‍♀️
  Plats jag tänker på – regnskog😭

  Reply
 • Jag tänker på när vi var i Brasilien förra våren och det var Acai i precis allt, glass, cola, godis, mat, chips! Det var verkligen acai överallt! Hade fått flashbacks varje gång jag använde den och vem hade tackat nej till det?!

  Instagram: beccahedman

  Reply
 • Tänker på något varmt land med fina soluppgångar/nedgångar, fina vita stränder & goda acaibowls! ☀️🌺
  insta. elinsmedbergg

  Reply
 • Min stora dröm är att flytta till Bali, öppna mitt egna matställe/pub. Acaibowl o alla andra bowls är ju ett måste på ett matställe i Bali pga sjukt gott? O typ acai mojito? Finns så mycket gott med acai, facemasks också! Så när jag tänker på acai dras jag direkt till Bali och min stora dröm som jag hoppas i framtiden kommer gå i uppfyllelse 🙂
  @sagabentsen

  Reply
 • När jag tänker på acai tänker jag på acai bowl. Tänker även på alla bra ämnen de innehåller , dehär skulle verkligen vara pricken över i:et på min ansikts rutin😍✨ min instagram är Joannawerkelin 🥰

  Reply
 • Då jag i nuläget är sängliggande och har varit det i snart 2 månader på grund av en kronisk sjukdom som begränsar mig från vardagliga sysslor såsom studier, arbete och socialt umgänge, skulle Acai masken förgylla min tillvaro :). Jag vet att Acai bl.a. innehåller en mängd antioxidanter, vitaminer samt mineraler, vilket skulle båda min kropp och mitt välmående väldigt gott just nu🌹

  Reply
 • Det första jag tänker på är ju självklart alla acai bowls jag åt i Bali när jag var där och njöt av lugnet och värmen samtidigt som jag gjorde skillnad och volontärarbetade
  Instagram – sandrajohansson00

  Reply
 • Jag tänker på en solig och härlig majdag och jag sitter på en uteplats och äter en fräsch acaibowl och lyssnar på fågelkvitter 🥰

  o0_Jessica_0o

  Reply
 • Min första tanke är hälsa, då acai är otroligt hälsosamt. Jag brukar köpa acai i pulverform och ha i mina smoothies, otroligt gott och fräscht. Jag brukar även göra vattenbad med acaipulver i och skölja ansiktet med, vilket glow man får! En ansiktsmask som är baserad på acaibäret vore otroligt kul att testa!

  Ig- Noralarsson88

  Reply
 • När jag tänker på ordet ”Acai” så tänker jag på en acaibowl med jordnötssmör (såklart)🤤. Men även på thailand, typ surfing, kokosnötter, blåa hav och sooool☀️☀️ Semester helt enkelt!
  Kram Stella😊
  Instagram: Stella.Mannberg

  Reply
 • Efter en varm sommardag eller ett svettigt gympass får acaibowl mig att tänka på ett nyttigt och fräscht mellanmål att avnjuta 🤩
  Insta: sarasandersson

  Reply
 • Jag tänker på Positano 🇮🇹 Och härlig fluffig mjukglass 🍦 😍

  Instagram: @christinaleonors

  Reply
 • När jag hör order acai tänker jag på somrarna på mitt landställe med min familj, doften av acai ger mig alltid flashbacks till sol och strand och finns det något bättre än en acaibowl nere på bryggan där vattnet kluckar i bakgrunden?
  Instagram: emmaedbomjohansson

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på en fruktig, färsk och fräsch acai bowl i ett drömparadis på en ö där det inte finns så mycket turister, utan mestadels befolkat av lokalbefolkningen. På den platsen upptäcker man fantastisk mat, varmt klimat och surfvänligt hav för nybörjare. 😉 (har aldrig surfat förr men skulle gärna vela göra det. Så vågor på 3 m kanske inte jag kan bemästra första gången..).

  Kram!

  Instagram – vendelakatarina

  Reply
 • Jag tänker på att något med acai ger ett lugn i både kropp och knopp som är väldigt välbehövligt och nödvändigt för ens egna välmående!

  Reply
 • När jag hör ordet Acai så ser jag framför mig en frukostservering i självaste marbella med Janni Delér och Jon Olsson!! Hur underbart hade inte det vart att få uppleva

  Reply
 • Wilmakvartsen på Instagram förresten!!

  Reply
 • Men vad kul!! Om jag ska vara helt ärlig så tänker jag faktiskt på Janni Olsson Delér när jag hör ordet ”Acai” 😂 men om jag ska vara lite mer personlig så tänker jag på när jag och min kära sambo var på Bali när vi fyllde 25 förra året och han åt acaibowl till frukost varje dag ❤️ Finaste finaste resan att tänka tillbaka på!
  Instagram: msundvall

  Reply
 • Haha tänker osökt på när jag försökte göra en egengjord mask med bland annat acai och veganskt ”gelatin” – blev katastrof dåligt! Grying och klumpig slime-massa som endast stannade i ansiktet om man låg på rygg på badrumsgolvet 🤦🏻‍♀️💦
  Så drömmen om en riktig acai-mask som levererar lever vidare ✨✨✨

  Mycket vänliga hälsningar
  den misslyckade maskmakerskan aka @lafemmesud på Instagram 😂💓

  Reply
 • Tenker på acaibowl💃🍏🍌🍉🍓🍇

  Reply
 • Tenker på acaibowl🍓🍉🍇💃🍏
  anna_kristiane

  Reply
 • Det jag tänker på är ett lugn och en kärlek till sig själv. Acai handlar ju bland annat om återfuktning men även att ta hand om sig själv. Både kropp och knopp. Därför tänker jag på välmående!

  Instagram: cornelia.i.ek

  Reply
 • När jag hör ordet “Acai” tänker jag på min och min pojkväns första resa tillsammans <3, det var till Bali och där åt vi acaibowls minst två gånger om dan och shit vad gott och bra det kändes i kroppen! Instagram: wiklundx

  Reply
 • Ordet acai påminner mig om en asgod smoothie som mamma gjorde till mig när jag var 12 haha! Mamma hade en period då hon skulle äta massa nyttiga nötter, bär och grejer. Hon hade acaipulver och tyckte att jag också skulle smaka på det och mixade ner acaipulvret med frusen banan, kokosmjölk, jordgubbar och mango (tips!), smakade kanske inte så mycket acai men gott var det!

  Instagram: lalitanystrom

  Reply
 • Efter flera veckor av tågluff i västra Europa anländer vi tidigt på morgon till Ibiza. Precis vid hamnen äter jag och min pojkvän världen godaste Acai-bowl i soluppgång och people watch:ar samtidigt som staden väcks till liv. Ett otroligt bra minne för en otrolig bra resa! @viktoriatevell

  Reply
 • Herregud vilken tävling 😍 Acai får mig att tänka på att jag ALDRIG har testat någonting med Acai. Man får ju verkligen skämmas när man skriver detta. Jag får testa en Acaibowl nästa gång jag jag käkar ute, eller iaf klicka hem acaipulver att ha i smoothien 🙈 håller iaf tummarna att jag får prova denna mask 😍

  Insta: tilda_t

  Reply
 • Acai får mig att tänka – soluppgång på Costa Rica, med surfbrädan under armen spanandes över vågorna, med palmträden vajandes bakom mig. Kort och gott – ro för själen allt i ett ✨

  # 🌅🏄🏼‍♀️🌊🥥
  katowiicz på instagram

  Reply
 • När jag hör ordet Acai tänker jag på när jag först tog tag i mitt liv och började träna mer regelbundet, samt tänka på kosten. Då hade det precis blivit inne med acai och även spirulina i smoothies!🥤🥰

  Instagram: Annieskogman

  Reply
 • När jag hör ordet Acai tänker jag på en avslappnad bohemisk miljö som Tulum eller Bali.
  Sitta med min underbara hund Bella under palmen på stranden och se ut över soluppgången över det glasklara blåa havet och avnjuta en fantastisk acaibowl med en massa härlig frukt i en kokosnöts skål och bara vara tacksam och nöjd över livet ❤️

  Min instagram: niilofar 🤍

  Reply
 • När jag tänker på Acai tänker jag på inre styrka och skönhet.

  Allt började när jag bodde i Sydney, efter 2 år i ett förhållande blev jag dumpad och trodde att världen skulle gå under. Men den blev bara bättre, jag började med yoga nere på stranden varje soluppgång och avslutade alltid med en Acaibowl. Det var under den perioden som jag hittade tillbaka till mig själv och insåg hur stark och vacker jag var på insidan. Hur träning, yoga och Acai-bowls kunde få en att må så bra och bli så stark. Jag strålade

  Reply
 • Jag tänker på min utbytestermin i usa då det var under vår första bottomless mimosa brunch som jag för första gången testade en acaibowl, och jag har ätit det såå många gånger efter det 😍
  Min Instagram är emmamalmsten ☺️

  Reply
 • när jag tänker på Acai kommer det upp en grym acaibowl men jordgubb, kokos, blåbär, banan, cashewnötter i mitt huvud. Det är typ det godaste som finns och dessto mer frukt både I OCH PÅ desto bättre.
  Tänker mig att jag sitter på en strand i Bali eller Mexico och bara njuter😍
  clarapetterssoon är mitt instsgramnamn

  Reply
 • Jag tänker på sol och värme med en acaibowl som hade piggat upp i detta mörka kalla land. Längtar efter solen och att kanske äntligen vinna något 😊
  På instagram: Jonsbon

  Reply
 • Jag tänker på acaibowls🤩🌴
  Alva_wetter på instagram

  Reply
 • Jag tänker på en ansiktsmask som jag har testat fram The Bidy Shop som heter ”Acai”. Jag testade den tillsammans med min allra bästavän som nu har flyttat till Bali. Vi brukar prata om att jag ska komma till henne nästa vinter och att vi ska äta acaibowl på stranden. Jag tror att den här acai masken kan pigga upp mig och tänka på hur det hade varit i solen på Bali😍
  ebbaajohansson_ på instagram! <3

  Reply
 • Tänker på exakt de som finns i din skål haha, riktigt god acaibowl med massa gottigheter!!
  Följer redan foreo på instagram, så nöjd med deras produkter. Har deras nya luna 3 som är underbar. Har länge velat testa ufo så önskar jag får chansen att vinna detta pris!!

  Jag är privat på instagram, hoppas de funkar ändå!
  Namn : niicciakesson

  Reply
 • Jag tänker på när jag och mina två systrar hade en mysig frukost och jag blev bjuden på en fantastiskt god acaibowl toppad med blåbär och kokos 😍

  Instagram: Rebeckastenlaas

  Reply
 • Det jag tänker på när jag hör ordet ”Acai” är först å främst Celsius smak hallon acai. Sedan drömmer jag mig bort till palmer och vita stränder med en celcius i handen för att boosta energin i kroppen 😍
  Mitt Instagramnamn: ronjaholmgren

  Reply
 • Drömmer mig bort till en underbar frukost där jag får en stund för avkoppling och återhämtning efter ett hårt träningspass. Tänk att få vara fräsch och smidig både på insidan och utsidan. Kan verkligen föreställa mig den underbara doften och känslan efter en uppfräschade spa stund 🥰👌🏻

  Instagram: matildanordkvist

  Reply
 • Jag tänker på en god acai-bowl i en sån kokosnötskål men massa goda tillbehör!! Känner mig fräsch när jag tänker på det och vill typ utomlands till nåt tropiskt ställe!🥰🌴🥥🍍 @tovaariinder på instagram

  Reply
 • Jag började genast tänka på acaibowls och någonting fräsh🥰 Acai ger också en tanke om lungnande och selfcare, så vinsten skulle vara perfekt för mig som stressar inför kommande stundentskrivningarna🥺❤️

  Instagram: wikstromolivia

  Reply
 • När jag tänker på ordet ACAI tänker jag först, så klart, på er nya maska som jag jätte gärna skulle vilja prova men eftersom jag inte har en UFO blir det ju lite svårt. Jag tänker även på en god, fräsch, kall acai bowl som skulle sitta fint efter en acai mask.
  🧖🏼‍♀️🌺
  Jag heter siri.dankel på instagram.

  Reply
 • När jag hör ordet Acai så tänker jag tillbaka på när jag och en av mina bästa vänner reste runt i Australien och Acaibowls var ganska så nytt. Vi skulle beställa detta och visste inte alls hur vi skulle uttala det, det blev något i stil med ”akkai” 😂 men vi fick acaibowlen och gott var det!

  Mitt instgramnamn är fannypeterssson 😊

  Reply
 • Jag associerar det såklart till acai bowl också. Och jag minns när jag i somras gjorde det i princip varje morgon till frukost, och jag bjöd både min mamma och min svärfar på det till frukost i sommarstugan utanför Hindens Rev i Lidköping. Och så gott de tyckte det var! Jag känner ren och skär lycka och värme när jag tänker tillbaka till det, och som jag längtar efter sommaren nu! Så en ufo och acai berry skulle göra underverk nu denna trötta gråa period! 🙂
  Stor kram till dig Alice, du är grym!

  Instagram: mtseger

  Reply
 • Wow, att få ha acai som ansiktsmask låter ju som rena rama drömmen!😍 Acai för mig är förutom att gå till något härligt café med en kompis och njuta av en paus i vardagen något man kan göra hemma och äta med alla toppings man kan tänka sig i världen hahah! Fräscht, lugnande och bra för dig helt enkelt🌱 Något alla behöver i rusksverige som drömmer sig bort till värmen där acaibowls är ett måste❤️
  @hansson.ella på instagram 🌟

  Reply
 • De första bilderna som kommer upp i huvudet när jag hör ordet ”acai” är de vackra para-assaipalmerna och Brasiliens regnskog. Nästa vinter ska jag åka på en lång resa igenom Sydamerika och det jag verkligen ser fram emot är att se regnskogen och naturens alla under.

  Instagram: linneawikstroom

  Reply
 • Acai. Likt exotiska blåbär på havets botten.

  Reply
 • Klar! Tänker på mitt jobb❤️ Jobbar på espresso House och även om vi är ett café så har vi många otroligt goda drycker med fräscha smaker, och dessutom en acai bowl som är magiiiiiiii!!!! Älskar dessutom mina kollegor❤️❤️❤️ (Instagram @kajsapruner)

  Reply
 • Jag tänker direkt på sommar sol och semester då jag hör Avis, då jag första gången jag åt det var på en Portugal-resa där vi åt det v a r j e dag❤️

  Instagram: @bche

  Reply
 • Jag tänker på ett ställe här i Helsingborg som heter Ginger Hälsobar, som bland annat serverar acai-bowls. Jag & min pojkvän hade vår första date där & nu 3 år senare är det fortfarande en av våra favoritställen att gå till ❣️ Hade varit en dröm att vinna! Instagram: arneladedic

  Reply
 • När jag tänker på Acai tänker jag på en solig plats, som the bahamas eller bali, har aldrig varit på en solsemester förut men det är vad jag tänker på. Sådana platser som jag önskar att jag hade råd att åka till 🙂 instagram: emmaireneteresia

  Reply
 • Tänker direkt på färgstarka acaibowls som äts på någon exotisk plats i världen!😊👏🏻☀️

  Instagram: juuliakarlsson

  Reply
 • Jag tänker direkt på ett varmt land, en vit sandstrand och palmer som svajar i den lätta brisen från havet😍 Acai är ju ett känt bär utomlands som används till mycket, och jag tror att det är därför mina tankar direkt hamnar långt långt borta i värmen🥰😍

  På instagram heter jag felli999

  Reply
 • Jag tänker på min bästis som introducerade mig för acai. Hon jobbar som flygvärdinna och lägger alltid upp super fina bilder på hennes acai när hon är ute på jobb.

  @ellinorhallerstrom

  Reply
 • Jag tänker på gången jag och min mamma var på Cypern tillsammans och åt en acaibowl med massa goda bär i till frukost medan vi satt och lyssna på vågorna som slog mot stranden!

  @emmabarkerastrom heter jag på instagram!

  Reply
 • Jag tänker på när jag för första gången fick testa en acaibowl hos min faster som jag var hos för första gången i hennes nya hus i sollebrunn(Allingsås) Jag tyckte det smakade sååå gott och varför jag minns denna gång så väll var eftersom att den helgen där hos henne var en av de bästa i hela mitt liv. Jag mådde så otroligt bra och tiden och platserna jag besökte och var på var så otroligt helande för min själ. Jag älskade det! Och jag gillade acaibowlen något otroligt☺️ Jag heter ”JolinaMadeleine” på instagraameen och är 15 år gammal. Jag gillar verkligen dig Alice, och herregud va jag lärt mig mycket av dig❤️

  Reply
 • Mina Hälsosamma & nyttiga smoothies 😍
  Insta: Maria0028

  Reply
 • Jag tänker på alla smarriga bilder på acaibowls som ni influencers lägger ut på sociala medier 😅🤩😍

  Instagram: matilldajohansson

  Reply
 • När jag tänker på ordet Acai så tänker jag på något som är nyttigt och som innehåller mycket antioxidanter.
  Instagram är emmamaha

  Reply
 • När jag hör order ACAI tänker jag på ett tropiskt ställe som innefattar SOL, VÄRME, GOD mat, mycket exotiska frukter. Helt enkelt ett perfekt semesterställe. Härliga och varma känslor. 🥰

  Min instagram: @hannaahansson
  PS. har följt foreo_nordics

  Kramisar

  Reply
 • Jag tänker på något lugnande och fräscht som jag är säker på att få uppleva av den här produkten🥰✨

  Reply
 • Tänker på något jag borde prova! Aldrig testat en acai bowl but I will do 😃💓

  Reply
 • Jag tänker på Acai Bowl haha det är så gott. Och då tänker jag på första gången jag och min pojkvän skulle äta frukost tillsammans för då åt vi det🥰🥰
  Jag skulle tycka det var hur grymt som helst att vinna detta. Skulle verkligen använda den typ varje dag. Har också haft lite problem med min hy osv så skulle passa perfekt

  Min instagram är Alexandramelins
  Hoppas du får en fin dag

  Reply
 • När jag hör ordet acai så tänker jag först på någon som säger okay på ett konstigt sätt😂. Men sen kan man ju inte undgå att tänka på en härlig frukost med acaibowl 💕💕 instagram: bryngforsjulia

  Reply
 • Jag tänker på när jag var i Thailand med familjen 2019! Det var sååå mysigt och vi var och plockade frukter från träd och sen så åkte vi och snorklade och hade picknick. När jag tänker på Acai tänker jag alltså på den mysiga dagen men speciellt på när vi plockade frukter🥰

  Instagram : Alicepernestad!😚

  Reply
 • Tänker direkt på en fräsch och god acaibowl som är rosa och har massa olika goda toppings på sig!!!
  😍😍

  -emmajohansson

  Reply
 • Tänker på acaibowls vilket jag älskar😍

  Reply
 • Jag tänker på acaibowls och våren vilket jag älskar😍

  ebbalenberg på instagram🥰

  Reply
 • Jag bclovee på Instagram tänker på Janni Olsson Deler när jag hör ordet acai haha 😅😍 Har ännu inte provat acai bowl själv 🙈 Följer Foreo 🙂 Tack för en bra tävling 💕

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på antioxidanter och all typ av superfood! Sånt som vi mår så br av att få i oss och som då foreo har fattat ger oss en as bra hy 😉

  Reply
 • @louise_louise

  Reply
 • sofiie_andersson på instagram

  När jag hör ordet “Acai” tänker jag på varma sommardagar, ute i solen på mitt favorit café, å käkar en kall fräsch acai-bowl.
  Lugnet, glädjen och värmen från solen som får en att slappna av och bara återhämta sig.
  Nu saknar jag solen och värmen enormt! Behöver en UFO för att fräscha upp denna trötta gråa hy!

  Reply
 • Tänker på varma dagar vid havet med ljudet av vågor som skvalpar mot strandkanten 🥰
  Instagram: emzlundgren

  Reply
 • Tänker på en härlig acaibowl vid havet en sommarmorgon (favorit sysslan på hela året) med ett riktigt fint glow 😌 instagram: antoniaahdrian

  Reply
 • När jag hör Acai så tänker jag på att ta hand om sig själv genom att ge kroppen rätt näring, både genom kost och hudvård 🤗

  @jjoannagustafsson på Instagram

  Reply
 • Jag är student och tänker på hur mycket Acaibowls jag kan äta när jag är färdig istället för att alla andra utgifter äter upp mitt CSN😋😋
  instagram: mmalinlinnea

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på härliga saker i livet som får mig att leva hälsosamt, som yoga, bowls, sol, hav, skönhetsrutiner och träning. Hade varit en dröm att vinna foreos ufo då jag lääänge velat ha min egna foreo.

  Instagram: miasenor

  Reply
 • När jag hör ordet ”acai” kopplar jag det till en varm sommarkväll vid stranden, utomlands, solnedgång, en kall och god dricka i handen, vänner & värme🦀🌻🏜🌅🧡🦩💫
  Instagram- kajsamarklund 🌼

  Reply
 • Men vad kul!! När jag hör ordet ”Acai” tänker jag direkt på Janni, haha! Men om jag ska vara lite mer personlig så tänker jag på när jag och min kära sambo var på Bali förra året och firade våra 25 års dagar. Vi bodde på ett SVINMYSIGT hotell i Ubud där man beställde in frukost till rummet varje morgon och då åt vi acaibowl VARJE dag. Finaste minnet att tänka tillbaka på! Vann jag detta skulle jag tvinga min pojkvän att göra acaimasker med mig så vi kan låtsas att vi är i Ubud igen 🥰🥰

  Instagram: msundvall

  Reply
 • Tänker på blåbär! 😅 eller ja, att acai och blåbär typ är samma sak🍇☂️🥳 Har faktiskt aldrig provat acia, men det ska bli av

  Instagram: @hannahsedholm

  Reply
 • När jag hör ordet Acai tänker jag på fantastiska glutenfree bakery i marbella där jag testade det i en bowl för första gången och älskade de plus att vi på min utbildning lärde oss att acai är en superfood som har mängder av fördelar för att hjälpa till att få kroppen i balans 🙌🏼 Bara massa positivt förknippat med ordet Acai alltså 🤩🙌🏼

  Reply
 • Precis en tävling jag behöver just nu! Väntar vår första till sommaren och det första jag tänker på när ja hör acai är en stor skål med sommar och bär och sol och solisar. Det hade ju vart en dröm att få vinna UFOn som jag kan lyxa till det med nu när man känner sig lite grådassig och längtar till det där ”acai”-momenten. 😻☝🏼

  @n.b.hoss

  Reply
 • Jag tänker självklart på acaibowls som man ser alla äta, som jag fortfarande inte testat (ajajaj, det dags nu) 🤪 Ser ju så himla gott ut😍

  Insta: @juliusnilsonius

  Reply
 • Forbinder Acai med smoothie og min jobb hos et stort smoothie sted i Norge som heter SmoothieXchange❤️ Elsker Acai i alle varianter🥰🥰🥰
  Instagram: Kristineemilieee

  Reply
 • Jag tänker bara på Janni såklart! Utöver det har jag ingen relation alls till acai🙈 (ja, jag har levt under en sten). Vore så himla kul att testa foreos produkter! Min trötta hud kan verkligen behöva något extra!

  Instagram [email protected]

  Reply
 • Jag tänker bara på Janni såklart! Utöver det har jag ingen relation alls till acai🙈 (ja, jag har levt under en sten). Vore så himla kul att testa foreos produkter! Min trötta hud kan verkligen behöva något extra!

  Instagram [email protected]

  Reply
 • Ordet acai minner meg om nydelige bilder på insta av gode acaibowls, som jeg alltid blir inspirert til å ville lage og bestille!! Elsker spesielt masker som minner en om det å reise til idylliske steder.✈️🌴🌞

  instagram: vildebd

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag först på hälsa och som något lyckligt! Alla färger i en acai-bowl som ser ut som regnbågens alla färger och gör en så lycklig. Och på att man tar hand om sig själv och sin kropp vilket är så otroligt viktigt🥰💗

  Instagram: eliinutbult

  Reply
 • Jag tänker på Amazonas regnskog med alla fantastiska djur och natur🌴 det är så coolt vad naturen kan ge oss! 😍

  Instagram : @juliahiltunenlund

  Reply
 • Jag tänker på en blandning mellan den den mest fantastiska frukoststället jag någonsin besökt – Byoko i Malaga med sina fantastiska bowls, så väl som Malagas underbara strand. Frälst är bara förnamnet! Framför allt kopplar jag ihop ordet ”acai” med ett ovärdeligt zen.

  Instagram: @_thestylefiles

  Reply
 • Åh vilken fantastiskt tävling!
  Acai ger mig härliga sommar minnen från New York. Tänka sig när man strosar runt på dem mäktiga gatorna, tittar på alla härliga byggnader & njuter av stadens puls och värme. En given paus alltid på Central Park där man snabbt kan komma till lugnet, då alltid med en svalkande Acai Strawberry refresher i handen. Tänk dig en riktig fräsch och kall dryck med massor is att svalka sig med. Att bara skriva detta gör att jag längtar efter den goda Acai Strawberry drycken & New York <3

  IG @nthtra

  Reply
 • Så fort jag hör Acai så tänker jag på en riktigt god acaibowl med massa gott på, frukt bär och en smörgås till är en perfekt frukost! 😍😍😍 @fridawenden på instagram 😁😁

  Reply
 • Jag tänker på sol och en acaibowl framför havet med fötterna i sanden 😊

  Instagram – Micksson

  Reply
 • När jag tänker på acai ser ja bara en jätteful frukt framför mig😂 aldrig ätit acaibowl och aldrig haft något med acai i. MEN de hade ju varit jättekul att få ändra på den trenden så hoppas🤩

  Instagram: hoglinevelina

  Reply
 • På instagram heter jag veneer_ och när jag hör ordet ”acai” kan jag inte låta bli att tänka på Brasilien!! Jag var där 2008 (mer än 10 år sedan!!!) och hälsade på vänner. Och det var första gången i Brasilien och dom skulle presentera en supergod, nyttig efterrätt de skröt om så mycket. Den skulle vara sååååå god. Det var alltså ”acai”. Det kom in en tallrik med lila/röd gegga som de serverade med banan. Det smakade inte alls gott och såg inte så trevligt ut. Men det skulle ju vara nyttigt sa de. Och nu 10 år senare är det världens trendigaste mat och ser så gott ut. Jag har ärligt talat ej provat acai sedan dess. Kan vara en bra start att börja med en acaimask, och sen kanske våga mig på en acaibowl 😂

  Reply
 • När jag hör acai tänker jag på världens sötaste gumma på 70+ år som jag träffade förra sommaren jag var i budapest. Hon hade 5 av de sötaste hundarna jag sett sittandes utanför sin food truck. Jag avnjöt den bästa acaibowlen jag ätit i mitt liv samtidigt som jag satt och myste med hennes hundar och hon lärde mig att acaibäret växer på stora mäktiga palmer i Amazonas djungler! 😍🌴🐶

  Instagram: @tildaernberg

  Reply
 • När jag hör ordet acai så tänker jag spontant på en mycket fräsch doft, återhämtning och en vit sandstand med klarblått vatten. Att unna sig en trivsam stund med en acaismoothie samt en härlig hemmaspabehandling med foreo för att ta med just den känslan till vardagen.
  (Sidenote, älskar min blåa foreo luna 3! Alla borde ha en sådan 🙂
  Instagram: Julia5714

  Reply
 • Jag tänker på costa rica när jag hör acai

  Insta: Juliaporsefeldt

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på en kall acai-smoothie! Det är både fräscht, gott och nyttigt🌸
  @caroline_nilsson

  Reply
 • Coldpressed i marbella, bästa acai bowlsen man kan få! Instagram: nonabamberg

  Reply
 • Tänker på alla fantastiska acaibowls jag ska äta i höst när jag ska resa med kompisar!!!! Hur perfekt att ha med sig en liten foreo ufo med denna härliga acaimask då??? 😉😍😍 Instagram: _nellieandersson

  Reply
 • Jag tänker utan tvekan direkt på när jag var på La Points surfläger på Bali 😍 Men också att det är så oklart hur man uttalar acai, speciellt när det var nytt 😂

  Instagram: Sarahblicher 💕

  Reply
 • Acai är så mycket sol, bränna och gött liv för mig. Tänker direkt på alla acaibowls från Bali och hur man testade just den bowlen på varje nytt ställe. Magii 🌟🌟

  Insta: ulrikamikaela

  Reply
 • Jag tänker på det bästa jag vet, en läcker acai bowl från bowl market i Köpenhamn! 😍😍 det kopplar jag till en stund där jag bara lyzzar till det

  Reply
 • insta: ellenhagert

  Reply
 • När jag hör ordet Acai tänker jag på när jag och en av mina bästa vänner satt på ett mysigt café precis vid bondi beach i Australien och bara hade det gött (och att jag aldrig lyckats gjort en lika god acai Boel själv) haha. Kanske ska försöka mig på ansiktsmask istället, hade varit magiskt 😍
  Insta: fridanouvel

  Reply
 • Hej Alice ☺️👋🏻 När jag hör ordet acai tänker jag på en gång för två somrar sedan när jag för första gången skulle prova att göra en acaismoothie hemma. Det jag inte hade tänkt igenom var att jag mixade den med en stavmixer, i en bunke, i en vit T-shirt. Givetvis var det inte bara jag som fick smaka på den goda smoothien, utan även min tröja fick en rejäl klunk 🤷🏻‍♀️ Worth it

  @annaaemilia

  Reply
 • När jag tänker på acai så ser jag det som en supermysig frukost hemma med tända ljus och en mysig film! Jag tänker även på att vara utomlands i värmen på någon fin strand! 🥰🥰

  Reply
 • Instagram: maalinwallen 😍

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på smoothiebowls, vilket leder mig till semester, sol o bad. Det är första gången jag testar smoothiebowl nu när jag vart i sri lanka och det är så gott! Det får mig o tänka på harmoni vilket jag absolut tror man skulle känna med denna masken från foreo 😍
  @Deniseesamuelsson

  Reply
 • Jag tänker på varje gång jag ska göra smoothie & min (dåvarande) sambo inte var så nöjd & bekväm med att dricka den då jag alltid skulle ha i massa pulver som är super för kroppen bland annat acai (dom andra var typ spirulina etc). Jag vet hur bra det är för kroppen & äter/dricker det & det gjorde väl han med men inte lika entusiastiskt som mig 😂

  Sweetkay78 IG

  Reply
 • När jag tänker på Acai tänker jag på mitt stora intresse för hudvård och hälsa. När jag först hittade mitt intresse för hudvård var i samband med en ansiktsmask som jag köpt utomlands. Man kunde känna hur mycket bra det gjorde för huden, och sen den dagen när jag testade den har min favoritstund på dagen alltid varit på kvällen eller på morgonen när man får göra en avslappnande hudvårdsrutin. ⭐️⭐️

  Instagram: lydiatrygg

  Reply
 • Jag drömmer mig tillbaka till Australien när jag hör ordet ”acai”. Min syster bor där så jag tillbringade hela januari på gold coast, och det blev en hel del acaibowls 🥰🥺😇
  Instagram: Matildaborgstrom

  Reply
 • Bergstedt.alva
  Jag tänker på en var sorlig sommardag i den stekheta sanden, inte ett moln på himmelen och jag beställer in den perfekta acaibowlen… mums…. tur att man iaf kan drömma sig bort när de är minusgrader och snö

  Reply
 • När jag hör ordet Acai så tänker jag på när jag och min man var på vår honeymoon/babymoon i Dubai och jag fick honom att smaka en acaibowl för första gången. En fantastisk resa med mycket kärlek och avslappning. Vi köpte även ansiktsmasker med doft ”acai” på denna resan som var helt underbara😍😍

  Instagram; daliaramic 💕

  Reply
 • Acai får mig att drömma mig till en underbar strand någonstans där havet är turkost och solen varm. Det skulle absolut behövas en foreo till att pigga upp den vintertrötta huden.

  Insta✨ @olleivia

  Reply
 • Acai – står ju för den tid man vill vara i just nu. Med all regn och rusk denna vinter ser man fram emot allt som har med acai att göra. En god acaibowl med färsk frukt och bär på uteserveringen, en krämig smoothie på stranden eller en återfuktade kräm på en varm och solkysst hud. Ja.. man ser ju så mycket framemot att vara fräsch, både på in- och utsida.
  Instagram: elinmathiasson

  Reply
 • När jag hör ordet Acai så tänker jag på en av mina favorit hästar från när jag var liten, det var hennes namn och hon var svart och super snäll ♥️ Har inte tänkt på henne på evigheter förens nu, så tack ♥️
  Instagram namn Milla_mill

  Reply
 • Åh jag tänker på något härligt, varmt, exotiskt land. Har själv bara varit i Spanien men tror jag tänker mig Bali eller Maldiverna. Kolla bara på dessa orden tillsammans, ACAI BALI, hur snyggt? 🤩🤤🌍
  Juliategebjer

  Reply
 • När jag hör Acai, så tänker jag på exotiska stränder och saltvatten. Det känns lyxigt och väldigt exotiskt och någonting som jag dras till. 😍
  insta: oksaisabella

  Reply
 • Jag tänker direkt på tidiga mornar i Santa Teresa med surfing som enda planen på hela dagen + att få gå och äta den dagliga acaibowlen! Såå härligt!

  Insta: @blubyanna

  Reply
 • Jag tänker direkt på min bästa vän. När hon va sjukskriven så tog jag ledigt från mitt jobb en vecka och sov hos henne. Hela veckan så startade vi dagen med att experimentera fram olika smaker i acaibowls 😊

  @juliacrafoordomega

  Reply
 • När jag hör acai tänker jag direkt på fräscha smoothies och bowls, min frukost näst intill varje morgon nu för tiden, älskar det!!
  Blev helt fast vid de efter en tripp till Bali förra året!🤩
  Insta: sandradunby

  Reply
 • Jag tänker på en kall frisk och fräsch acaibowl en varm och solig sommardag!
  Insta: Chiises

  Reply
 • Jag tänker på min bästa vän. När hon va sjukskriven så tog jag ledigt ifrån mitt jobb i en vecka och sov hos henne. Varje dag startade vi då med att experimentera fram olika smaker i acaibowls 😊

  @juliacrafoordomega

  Reply
 • Jag tänker på frukost, mmmm 🥰🤩
  @tinajnsson

  Reply
 • ACAI då tänker jag på ett tropiskt land! Har dock aldrig testat acai bowl eller liknande. Hoppas att jag kan få vinna en UFO för att få en fantastisk hy inför bröllopet om 99 dagar 🙈

  Instagram: jollaaa

  Reply
 • När jag tänker på ”acai” så tänker jag på acaibowls. Ser framför mig en lila dröm med massa kokos o bär osv! Så fruktansvärt gott! Hoppas innerligt att masken luktar lika gott som en Bowl smakar😍😍

  Instagram: @fannypeterssons

  Reply
 • Jag tänker på lugna sköna mornar när barnen bebisar och jag gjorde acibowls till frukost, innan det blev på klädning inför förskola och stress. Kanske skulle en Foreo hjälpa mig hitta det lugnet igen!

  Instagram: LinaCandy

  Reply
 • Jag tänker på acaibowls som jag alltid velat testa men inte har fått läge att göra. Min dröm hade varit att återvända till Tulum i Mexico och äta massvis av acaibowls! Hade varit så underbart!
  Instagram: Alliskratz

  Reply
 • Jag tänker på en gång när jag var riktigt bakis men tänkte ändå lyxa till det med en acai bowl. Detta var ett stort misstag då jag bara kunde äta ca två tungor innan jag ***. Så nja inte så bra minnen faktiskt😂

  Insta: moasellergren

  Reply
 • Jag tänker på lugna sköna mornar innan barnen började förskola och allt handlar om stress. Då brukade jag göra acibowls till frukost. Kanske kan Foreon hjälpa mig hitta det där lugnet igen

  Instagram: LinaCaandy

  *Dubbel pga fel instagram

  Reply
 • När jag hör ordet “Acai” så tänker jag på fina färger, surfing och en varm vacker plats. En sån plats som man drömmer sig bort till lite då och då när vardagen blir för jobbig. Direkt när jag hör ordet blir jag nästan alltid avslappnad och gladare!
  Instagram: @tovaelveson
  💜💜💜

  Reply
 • Jag tänker på en mysig trägunga hängande från en palm 🌴 och utsikten över det turkosa vattnet som man i princip gungar rakt in i🌊

  Reply
 • När jag hör ordet acai så tänker jag på min bästa vän och mysigt häng. Acai samlar alla!

  Reply
 • Acai får mig givetvis att tänka på acaibowls!! 😍 Sitta & äta detta på en strand, vid en solnedgång, tillsammans med någon jag tycker om. Kanske till och med; med ansiktsmasken på sig? 🥰

  Instagram: @moacarlssonhellstrom

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på en lunch för ett tag sen på Mahalo, med ett tjejgäng som jag känt sen vi var små, så himla trevlans ⭐️⭐️

  Instagram: emmamalmberg

  Reply
 • När jag tänker på ordet acai går tankarna direkt till en acai bowl på en fin strand någonstans. Har själv inte provat det än, då jag vill vänta tills jag sitter där på stranden 😄 känns inte lika fantastiskt att äta det hemma i en liten lägenhet.

  Instagram: fannyfeliciia

  Reply
 • I somras när jag var påväg hem från ett sommarjobb och åkte buss från Dalarna till Stockholm, satte sig jag och min moster på espresso house när jag kom fram och jag provade min första acaibowl. Det var en av dem godaste sakerna jag ätit! Speciellt efter att jag hade åkt buss och burit på flera kg bagage i antal timmar. Så acai kopplar jag med avslappning, familj och kärlek❤

  Reply
 • Glömde instagrammen! Hoglund_hanna på instagram💕

  Reply
 • När jag hör ordet acai så tänker jag på inre och yttre lugn och ro. Precis vad min kropp och hy behöver prioriteras med nu.

  Insta: carrog90 😊

  Reply
 • När jag hör ordet acai så tänker jag på min backpack resa som aldrig blev av. I flera år hade jag drömt om att backpacka, men sen blev resan aldrig av. Jag mådde inte jättebra efter studenten och dom jag skulle resa med hade alla olika idéer och planer. Därför drömmer jag om resan till Bali eller Thailand som jag kunde ha gjort. Det hade varit så himla fantastiskt. (Instagram @cissiblomquist)

  Reply
 • Jag tänker på Geordie Bay Café på Rottnest Island i Austraien där jag jobbade en sommar 😄 Åt en acaibowl varje dag till lunch och har aldrig mått så bra!!
  @apieceofmypie

  Reply
 • Jag tänker på en nyttig och frisk måltid!
  Att äta är det bäääästa jag vet! Men något som NÄSTAN är ännu bättre är att ta hand om mig själv och mitt ansikte! Älskar att prova massa nya produkter till ansiktet, men har tyvärr inte kunnat prova foreo så detta tillfälle håller jag tummarna för!

  Insta: _lelles

  Reply
 • Jag tänker givetvis på en god acaibowl som optimalt äta i något exotiskt land på stranden bland palmerna. Men kan dock inte glömma bort hälsoaspekterna med acaibäret, namnet får mig direkt att tänka på hälsa och välmående.
  Instagram: kariinsoderberg

  Reply
 • När jag hör ordet Acai tänker jag på en minnesvärd sommar för ett par år sedan när jag och min mamma åkte land och rike för att hitta EN enda matbutik där man kunde köpa frysta acai-plattor så att vi kunde göra vår älskade acaibowl. Det var frustrerande då, men kul att tänka tillbaka på idag. Vi måste sett ut som två svältande och giriga apor som letade efter mat.. hahah! Kram<3

  Instagram: hugomellstedt

  Reply
 • Jag tänker på en varm sommardag som är lugn och stillsam. Härlig doft och avslappnad musik i bakgrunden. Med acai känner jag mig tillfreds och kan ta det lugnt. 😊🙏🏻

  Instagram: sofiajeppesen

  Reply
 • När jag hör ordet ”Acai” tänker jag på vår årliga träff med mina två bästisar som bor i andra städer. Vi brukar alltid göra egen Brunch och ha spa-kväll, ink. acaibowln. Den lilla tiden om året vi spenderar tillsammans är så värdefull ❤️

  Reply
 • Jag tänker på Acaibowl. 🥰🥥🌸
  Min Instagram @ellen.synnerbjork

  Reply
 • Jag tänker på sommar och sol, och när man är sugen på en riktigt god smoothie. Att ta med till stranden eller bara att äta när man solar och vill bli brun. 🌼☀️🧉😍

  Reply
 • Jag tänker på en magisk acai Boel jag åt på ett café vid Bondi Beach💜 instagram: sarastillman

  Reply
 • Jag tänker på sommaren 2018 när jag träffade min pojkvän för första gången. Jag var beroende av acaibowls och åt det varje dag till frukost! Sen när vi blev tillsammans fick jag med honom på spåret också, så nu i vår nyköpta lägenhet serveras det oooofta acaibowls…. Jag älskar Acai och att tänka tillbaka på när vi först träffades!
  Insta- lottakiihlberg

  Reply
 • Jag tänker på välmående, vit strand, turkost hav och strålande sol! 😍❤️ Allt denna höggravida längtar efter just nu 🤪🤰🏽😂

  @hemelies på Instagram

  Reply
 • Helt enkelt en god och fruktigt acai bowl som är en favorit alla dagar i veckan! 😋 IG: mondiva

  Reply
 • När jag tänker på acai tänker jag på när jag blev bjuden på acaibowl för första gången av min syster, såå gott😍
  Instagram- @trojaschonborg

  Reply
 • Jag tänker på avkoppling och att ta hand om sig själv. Tänk dig efter en lång arbetsdag eller efter ett gutt träningspass, att kunna sätta sig nyduschad i sin morgonrock och en acai mask!🥰🥰

  insta: emmaasahlstrom

  Reply
 • Acai för mig är dom där små svart ninjagubbarna som finns som emoji i Messenger tror jag. Acai i detta fall är Alltså samuraj i grunden. Men Med tanke på att dessa emojis inte slåss utan oftast bara dansar döptes dom i mitt kompisgäng till acai-gubbarna… varför är en bra fråga jag inte kan svara på men lite roligt är det, självklart tänker jag också på en superhärlig smoothie.
  @filippakoch

  Reply
 • Acai för mig är lyx i vardagen🥰
  @melinagarpenbeck

  Reply
 • Mina tankar:
  Fan, jag har fortfarande inte testat sån acai bowl alla hypar över. Är så efter i gamet!! NÄSTA gång jag har möjlighet att prova, DÅÅÅ jävlar!

  /@carolinaeilebro

  Reply
 • Min tanke när jag hör acai är Nya Zeeland. Queenstown, snöiga bergstoppar och spabad. Frisk luft och natur som får än att aldrig vilja blunda då man inte vill missa en sekund. Tänk att få testa denna mask och minnas allt det vackra.
  Instagram: zandralovdahl95

  Reply
 • Jag tänker på en god acai bowl🥰

  Reply
 • När jag hör acai tänker jag på första gången jag åt acai! Detta var december 2016 och jag satt på ett café i Rio de Janeiro. Fick in en skål med mixad 100% acai, toppad med jordgubbar och granola, inget mer inget mindre, men det var den godaste acaibowlen jag någonsin har ätit! Än i dag så har jag aldrig testat någon godare än den i Rio!

  Instagram: danielaabrahamsson

  Reply
 • Jag tänker på en superhjälte i en supercool lila dräkt med en lila superkraft. 💜💜 @Saraabergman

  Reply
 • Jag tänker på selfcare och naturligt lyx, total älskar Acai. Älskar att det är naturligt, nyttigt OCH tydligen bra för huden utifrån. Skulle så gärna vilja uppleva denna mask då och känna den lyx som foreo levererar!

  Instagram: Idajidaker

  Reply
 • Ordet Acai påminner mig mest om bäret acai som jag ofta använder mig av i smoothies (i pulverform) till frukost när jag känner behovet av en extra kick av C-vitamin i denna mörka årstid! ✨☺️
  Instagram: lllindaa

  Reply
 • Jag tänker på espresso house acai bowl. De var den första bowlen jag smaka och fick veta hur de smaka.

  Reply
 • insta emmachuram

  Reply
 • Tänker bara på härliga acaibowls på sommaren, eller ja hela året runt hahaha 😍
  @axeliinalinde

  Reply
 • Jeg tenker på når jeg først flyttet til Gøteborg og prøvde acai-bowl for første gang! Spiste den på JOS hälsocafé og har siden den gang blitt en “stammis” der, acai-bowl er virkelig noe av det beste som finnes! <3 anya_fearnley på instgram 🙂

  Reply
 • Jag tänker på min trötta hy som verkligen skulle behöva en boost av acai masken så man kan se fräsh ut! Har faktiskt aldrig smakat på acai bär men hur sugen blir man inte av att läsa alla kommentarer här om det bäret, låter ju fantastiskt! Har länge spanat in Foreo Ufo och detta är ju ett ypperligt tillfälle att gå loss med alla nya masker som kommit ut för att få ett strålande glow 😍

  Insta: juliakozovska

  Reply
 • Jag tänker på när jag och min sambo satt och pratade om vilka produkter jag vela ha ifrån Caia och pappa som också hört senare frågar ‘vad var det där acai som du önska dig då?’ varpå jag inte alls förstår vad han menar 🙈 så nu kopplar jag alltid acai och caia till varandra 😅🙌

  Instagram – @jennaapetterson

  Reply
 • Jag tänker på en riktigt god acaibowl!🤩

  IG: @lydiakarlssoon

  Reply
 • Men så trevlig tävling! Jag tänker direkt på en riktigt god acaibowl som jag åt till frukost typ varje morgon på Bali. Så bra start på dagen! @berlinella

  Reply
 • Jag sluter mina ögon, jag hör hur den ljumna vinden susar i mina öron🌬️ hur vågorna skvalpar 🌊 jag känner sanden mellan tårna och jag känner hur värmen från solens strålar värmer hela mig ☀️Jag öppnar ögonen, tar en till tugga av den fantastiskt goda acaibowlen jag har framför mig och bara njuter av livet. ✨🏖️
  Insta: ssandra_gustafsson

  Reply
 • Jag tänker på sommar och semester! När man är avslappnad och bara njuter av livet!
  Tänk att få den känslan i vardagen🌸
  Insta: beccahedman

  Reply
 • Jag tänker direkt på när vi var i Bali, hade surfat några timmar och sen gick vi upp till stranden och köpte en massa härliga frukter av en gullig liten tant 🥰

  Insta: moaasjogren

  Reply
 • När jag hör ordet ”Acai” kommer tre saker upp i hjärnan. En god och vacker acaibowl är det första🥰 Det andra är fräscha och goda frukter i sommarens sol och värme, det är nästan oslagbart, och det tredje är hälsa. Man har alltid hört att Acai ska vara så bra för kropp och själ så jag kopplar det även till hälsa!

  Instagram: johannatraffjonsson

  Reply
 • När jag hör ordet acai så tänker jag på när jag och min bästa kompis hade tråkigt och ville hitta på ett ”äventyr”. Vi var inte bara uttråkade utan även hungriga. Vi bestämde oss får att åka och äta acaibowls. De var så fantastiskt goda och vi hade en så mysig stund tillsammans då det var länge sedan vi sågs sist. Vi hade det så mysigt och jag hoppas att jag kan vinna så att jag ska kunna ge henne masken i present då hon snart fyller år🥰🥰

  Insta: Valdaswedenborg

  Reply
 • Instagram: alicefjall

  Jag tänker främst på två saker; på JOS hälsocafé i Göteborg (såklaaaart) och när mitt ex mamma hade gjort chiapudding (vet att det inte är samma sak men acia, chia, smoothiebowl osvosv är för initialt för mig mer eller mindre samma sak haha) till oss och jag tyckte att konsistensen var så obehaglig så klarade trodde jag skulle spy men eftersom jag ville göra ett gott intryck så satt jag med min lilla chiapudding i över en timme och försökte tog små små tuggor till jag TILLSLUT hade ätit upp hela. (Mardrömsminne och har fortfarande inte vågat smaka varken chia eller acia efter det)

  Reply
 • De jag tänker på när jag hör acai är en blomma och då kommer jag och tänkta på Kungsträdgården i sthlm på våren med körsbärsblommorna ^^

  Reply
 • Insta: saraboivie

  Reply
 • Jag tänker på sommar och exotiska frukter 🥭🍍 ser mig själv liggandes på en solstol i bikini 👙 i bakgrunden surras det från baren och ”en papaya coconut” spelas i högtalarna 🙈👌🏻🏝⛱
  Instagram: Sofiamagdalenaandersson

  Reply
 • Får upp så många härliga minnen från när jag var i Australien för några år sedan. Precis bredvid stranden i surfers paradise låg det en vagn som sålde den godaste acaibowlen jag ätit. Vi köpte ofta med oss det till stranden och det va bästa tiden i mitt liv <3

  @ronjapyykko

  Reply
 • När jag hör ordet Acai tänker jag på när jag backpackade på Bali och åt acaibowls till frukost typ varje dag😂😍 Nyttiga, goda och perfekta när man vill få till en instagramvänlig bild 😉👏🏻 Jag kommer även ihåg hur BRA min hud faktiskt mådde under dessa veckor, mycket tack vare solen och det tropiska klimatet tror jag men också för jag åt så pass nyttigt och fick i mig vitaminer som huden behöver dagligen! Det skulle jag verkligen vilja återuppleva med Foreos nya mask Acai Berry 🥰🥙❤️
  Instagram: kaizalinnea

  Reply
 • Tänker på känslan man har i kroppen efter att man spenderat en heldag på ett spa. Hur man lämnar det och känner sig som tung gelé i hela kroppen av välmående, och samtidigt så ren och fräsch. Det är Acai för mig💦🛸🙏

  Insta: Minas83

  Reply
 • Jag tänker på när jag var i New York förra sommaren och när jag och mina bonussyskon endast sprang runt och letade efter fik som hade acaibowls🥰 Ett minne som jag gärna återupplever med Foreos Ufo och acaimasken!
  Instagram: @selmasarlen

  Reply
 • Jag tänker på en gooood och uppfriskande asaibowl med massa goda bär❤️

  Reply
 • Jag tänker på en gooood och uppfriskande asaibowl med massa goda bär 💙❤️
  Heter @norahknuuth på instagram

  Reply
 • När jag hör ordet ACAI tänker jag på en härlig och lyxig ”spabehandling” 😍 Något man inte vill leva utan.

  Reply
 • Tänker på alla acaibowls som varenda influencer äter var & varannan dag. Aldrig testat själv, men ser gott ut🤪
  Insta: tildekarlssonnn

  Reply
 • Så fort jag hör ordet Acai så tänker jag på att ligga på stranden, känna solen i ansiktet som jag samtidigt äter en riktigt god Acaibowls😍😃

  Beauty.by.linda

  Reply
 • Acai får mig att tänka på min fina pojkvän. Det var i Tulum, jag och en vän. Vi hade en vecka kvar av vår 1 månadsresa, och vi gick till vårt favoritfrukostcafé för att äta deras underbara avokadotoast. När vi satt där i det härliga vädret och avnjöt vår frukost, så kom servitrisen fram med en acaibowl till mig, min favoritfrukost att äta hemma. Jag förstod ingenting men servitören sa att den var från killen vid baren. Och där stod min pojkvän!! Han och min kompis hade i hemlighet planerat in detta och vi hade den mest härliga sista veckan i Tulum tillsammans❤️

  Ig: aliciaapetersson

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på en acai bowl, en nyttig skål med massa godheter som är nyttig och god och fin att titta på. Jag hoppas att denna masken kan göra dunder på min hud! Vilket jag både hoppas och tror på❤️💪🏼

  Instagram: nellie_falkbrink

  Reply
 • När jag hör ordet acai tänker jag på sommaren i tropiska länder🥰 @linneaazackrisson

  Reply
 • Jag tänker alltid på ett minne jag delar med min sambo som jag precis då träffat. Vi var ute och tågluffade tillsammans. Sitter på ett cafe på ett berg vid floden i Salzburg en var sommardag. ska beställa oss en varsin smoothie att svalka oss med och fick googla “acai” för att veta vad det var för pulver som skulle vara i smoothien då vi aldrig har hört det innan. “big blueberry” sa killen som jobbade där.

  Där satt vi och drack smoothie med acaipulver, nykära, i solen och kollade ut över floden. Varje gång vi hör acai (akaj som vi trodde det uttalades då) tänker jag tillbaka på den dagen.

  Reply
 • drömmer mig tillbaka, tillbaka till dom underbara sommar morgnarna när man vaknar upp till fåglarnas kvitter , känner gräsets mjuka strån under de bara fötterna, solens varma strålar mot sin hy och smaken från en acaibowl fullproppad med godsaker .. de är vad ja tänker på när ja hör ordet acai..

  Insta : cissibraun

  Reply
 • Är tävlingen avslutad????

  Reply
 • Acai för mig betyder hälsa. Acaibäret är otroligt näringsrikt och jag kan bara tänka mig vilka under det skulle göra för hyn. Att en härlig morgon kunna kombinera acaibowls, vilket inte bara är hälsosamt utan också otroligt gott, med en återfuktande Acai-mask från Foreo känns som en perfekt morgon enligt mig. Att må bra inifrån och ut, och att med hjälp av Acaimasken utstråla ett friskt och hälsosamt inre med hjälp av Foreo där man kan få det där underbara glowet som alla vill åt. Det betyder Acai för mig.

  Ig: allepriv

  Reply
 • hi my name is zoe ,what is your business email address ?

  Reply
 • Du var sååå äkta förut, men nu är det bara hybris. Hybris hybris hybris. Känner inte igen min förebild längre. (iG & YT)

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • pistolet de massage
  J’ai regardé différents pistolets de massage et le prix de celui-ci était parfait. Il est venu le lendemain avec Prime. J’ai mal au bas du dos et me faire masser tous les jours n’est pas réaliste. Je l’ai utilisé immédiatement pour relâcher les muscles du bas du dos, y compris les obliques. J’ai tout de suite ressenti un soulagement de la douleur. Cela ressemble à un équipement solide et je n’ai pas de problème à tenir le pistolet de massage.

  Reply
 • hallå är verkligen den nya killen något att hänga i granen jämfört med en gamla? hoppas du är nöjd det är det viktiga men i många fall måste man tänka 1 och 2 gånger innan man börjar om

  Reply