Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:41 | December 20, 2019

New Years outfits

1: HÄR / 2: HÄR / 3: HÄR / 4: HÄR / 5: HÄR / 6: HÄR / 7: HÄR / 8: HÄR / 9: HÄR

Har ni bestämt era nyårslooks än?? Kom precis på att jag helt missat att planera in vad jag ska ha på mig under nyår. Bianca styr upp stor nyårsfest i kombination med hennes födelsedagsfest vilket ska bli SÅ kul. Det är första året på länge där nyår känns planerat och uppstyrt haha – tidigare har vi åkt till fjällen med familjen eller raffsat ihop en chill nyårsmiddag med de vänner som inte heller har några bättre planer. Vad tycker ni om nyår? Är det överskattat eller känner ni er taggade??


4 kommentarer4 kommentarer om “New Years outfits”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Överskattat, blir aldrig som man tänkt ändå så satsar alltid på trevliga middagar hemma 🙏

  Reply
 • Jag tycker/anser att – i synnerhet – just ni två karismatiska söta influensers ska hålla ihop samt backa upp varandra! [+fuck both of your’s two B-assistens (Lovisa & Lucas) if they do not understand to do the same? Gäääsp på’rom].

  Reply
 • Riktigt överskattat! Har nog gråtit varje nyår när jag firat storslaget på något sätt, så har kommit med insikten att jag trivs bäst med att fira ensam. Alltså det är livet! Och i år har jag en liten gosig golden retriever-valp att fira in året med också. <3

  Reply
 • This postpartum girdle product is great!!! I highly recommend it. It’s super comfy and has made a bigger difference than the pic gives postpartum girdle justice for. I’m 16 days pp and below my pre pregnancy weight and my stomach is so much smaller. I wish I’d used his my first pregnancy!

  Reply