Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:18 | December 19, 2019

Memories on film

Så fort jag kom hem till Stockholm sprang jag i princip till butiken för att framkalla bilderna jag fotade med analog kamera i costa rica. Det vänder sig i hela kroppen när jag tänker på hur mycket jag saknar att vara där. Det kändes helt fel att åka hem denna gång om jag ska vara helt ärlig mot er och mot mig själv. Egentligen är jag glad över att vara hemma hos Philip, ser fram emot jul med familjen och spännande projekt som händer framöver. Men mest av allt vill jag vara kvar på costa rica för att titta på solnedgångar som gör mig nykär och surfa varje morgon medan solen går upp. Ingenting av det som händer här hemma överträffar mitt behov av att få vara där igen – helst förevigt.

Vill visa er den andra vloggen från santa teresa som jag hoppas kunna få upp ikväll på kanalen om vi har riktigt tur. Elin sitter och klipper den nu och jag tror att ni kommer älska den. Ni får hänga med på festkvällen som slutar med x antal tequilas haha…


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här