Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | December 19, 2019

Cute tops

 

Topp: HÄR / Byxor: HÄR / Uggs: HÄR

Hejhejhej!!!

Fick frågor om toppen jag hade på mig igår så tänkte att ni ville ha lite tips på fler liknande varianter. Försöker flexa så mycket som möjligt med min bränna medan den existerar så jag bar givetvis helvitt första dagen på jobbet trots det slaskiga vädret ute. Hela dagen gick åt till möte om min kollektion tillsammans med gulfynd och jag gjorde lite justeringar för att göra varenda smycke helt perfekt, releasedatum och planering av kampanjfotografering osv. Hann blinka och sen var hela dagen förbi och det var lika mörkt ute som när mötet började haha. Tryckte 4 st lussebullar under mötets gång och skulle sammanfatta dagen som en mycket lyckad dag :’)

1: HÄR / 2: HÄR / 3: HÄR / 4: HÄR / 5: HÄR / 6: HÄR / 7: HÄR


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här