Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | December 19, 2019

Analog pt2

   

Min bikinitopp hittar ni HÄR

Sista veckan i costa bodde jag, Lillis, Linnea och Maja i detta magiska huset med två otroliga sovrum och en egen pool. Vi var inte sena på att bjuda in alla våra vänner till poolhäng, förfest och myskvällar. Jag ÄLSKADE detta huset så vill verkligen tipsa om det ifall ni åker till Santa Teresa (Kolla in deras IG här). Det var första gången jag fick testa på att bo utanför Lapoints camp i Santa Teresa och även om det var skitnice så saknade jag campet lite också hehe.

Vi var ett litet mysigt häng som surfade, åt lunch, festade och bakeade ihop under dessa veckor. Livets lilla familj som rullade runt på varsin fyrhjuling. Åh vill göra igen och igen och igen!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Analog pt2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fina bilder! Vilken analog kamera använder du?

    Reply
  • Skulle göra allt för hon i string på bild 3 uppifrån…Vilken tjej!! 😀

    Reply