Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:51 | December 9, 2019

utanför-kroppen-känslan

Sista veckan på Lapoint är förbi och jag kan inte beskriva bra nog hur mycket kärlek jag känner för det här stället. Allt från människorna man möter, maten man äter, vågorna man surfar, musiken man dansar till, tequilan man shottar – ALLT. Vi har varit vid en infinitypool som sträcker sig över havet och druckit drinkar i solnedgången. Vi har gått ut och dansat till tre på morgonen utan skor. Vi har surfat i så många timmar kroppen orkat med och somnat i skuggan på dagen.

Igår hade jag min sista surflektion med Lapoint för denna resan och då fick jag mina bästa vågor hittills i livet. Jag var rörd till tårar av lyckorus över känslan efterråt. Den euforiska känslan som infinner sig när man tar en bra våg går liksom inte att förklara för någon som inte känt den. Det är en utanför-kroppen-känsla som lämnar en hög resten av dagen. Jag är så tacksam för Lapoint och surflärarna här som fått mig att känna mig trygg i dom allra läskigaste vågorna. Det tålamod och lugn dom har när man behöver nöta våg efter våg. Nu har jag en sista vecka kvar där jag får surfa själv vilket jag ser så mycket fram emot. Ni ska dessutom få massa härliga vloggar härifrån så STAY TUNED.

Vill ni också åka till Costa Rica med Lapoint eller läsa om några av deras andra resemål så kan ni klicka HÄR.


5 kommentarer5 kommentarer om “utanför-kroppen-känslan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här