Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:28 | December 9, 2019

ANDRA AVSNITTET AV ADVENT PÅ GLÄNT

OMG!!! Andra avsnittet av advent på glänt är nu uppe och gästas av ingen mindre än Linn Ahlborg!!!! Avsnittet blev hysteriskt rolig så ni måste in och kolla nunununu. Glöm inte att vara med och tävla i kommentarsfältet under videon också. Vinnaren av första tävlingen kommer att annonseras idag 🙂

Jag är SÅ glad över att jag fick ihop fyra avsnitt av advent på glänt inför julen innan min resa. Dels för att jag på riktigt kunnat slappna av och njutit av min resa – men också för att ni  verkar ÄLSKA avsnitten och gästerna lika mycket som jag gör.

GLAD ANDRA ADVENT HÖRRNI


1 kommentarerEn kommentar om “ANDRA AVSNITTET AV ADVENT PÅ GLÄNT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur har du fått dem där emojisarna på din blogg???
    Vill inte ha vanliga iphone emojis hahah

    Reply