Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:15 | December 5, 2019

DRÖMLIV

BOKA DIN RESA MED LAPOINT HÄR

Vi börjar närma oss slutet på andra veckan här på Lapoint och jag är mer förälskad än någonsin i surfingen. Varje morgon och varje solnedgång är jag ute och paddlar efter nya vågor. Jag har gått och skaffat mig ett beroende jag aldrig trodde om mig själv. Den ständiga balansgången mellan skratt och allvar. Smärtan i varenda muskel när man paddlar ut för att rädda sig själv från de största vågorna och ruset som går genom kroppen när man rider den perfekta vågen. Tystnaden av ett stilla hav och dånet från vågor som slår över. Den totala utmattningen i kroppen när man varit ute i flera timmar och hur gott kaffet smakar efter morgonsurfen. Jag älskar skiten.

Idag är det partytorsdag här på campet. På fredagar har vi ingen surflektion vilket gör att vi kan gå ut och dansa på den lokala klubben här på Santa Teresa. Det är sista veckan när alla är här samtidigt så jag har höga förväntningar på den här kvällen. Vi planerar att åka till en infinitypool och dricka drinkar i solnedgången för att senare göra i ordning oss för drinkar och utgång.

Hoppas att ni alla mår MAGISKT och att ni tar hand om varandra där hemma. Jag älskar er!!!!


3 kommentarer3 kommentarer om “DRÖMLIV”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här