Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | December 2, 2019

Santas little helper

Steg 1: Ladda ner FOREOs app. Scanna sedan vald ansiktsmask i appen.

 

Steg 2: Starta din behandling. Appen kommer att guida dig genom din behandling.

 

Steg 3. Jobba i cirkulära rörelser i hela ansiktet tills behandlingen är klar.

Steg 4. Njut av att huden känns återfuktad och härlig!!

Det finns flera olika masker att välja på dessa är mina tre favoriter  – Glow Addict, H2Overdose, Make My Day!!!

Här kommer jag med ytterligare ett skönhetstips till er! Nämligen FOREOs UFO mini (!!) som även är den perfekta julklappen för lite extra lyx i vardagen! FOREOs UFO mini är super smidig att använda och känns såå skön mot huden. När du kopplat din mackapär och valt valfri ansiktsmask kommer appen att guida dig.- easy! (HÄR får du en kort genomgång om hur du använder den.)

Din UFO mini öppnar först upp dina porer med hjälp av värmen vilket gör att masken tränger sig längre in i huden = bättre resultat! Du hittar även tre olika LED inställningar på din UFO mini. Det röda för anti- aging, det gröna för trött hud och det blåa för akne! Som en högteknologisk ansiktsbehandling du tar med dig vart du vill!

Som den lilla tomte jag är har jag såklart en rabattkod till er! HÄR hittar ni UFO mini för 25% rabatt! (Gäller endast idag 2/12)


2 kommentarer2 kommentarer om “Santas little helper”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Alice!
    Har inte läst din blogg alls innan jag hittade den igår. Har lyssnat på din podd och den var ju så bra och man saknar verkligen er. Men jag är glad att jag hittat din blogg, ser fram emot att följa dig. Du är en underbar genuin tjej, hoppas du ha en bra dag! Kram <3

    Reply
  • Åhh vad glad jag blir!!! Välkommen till bloggen finis <3

    Reply