Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:00 | December 1, 2019

Secret spot

Här om dagen åkte vi på äventyr med våra fyrhjulingar i flera timmar. Vi var ett dundergäng på 10 personer som åkte i ett gulligt led upp och ner i bergen, på stranden och ner till en liten vattenhåla bakom en gömd strand som vi stannade vid för att svalka oss. Allt var som i en dröm tills jag fick reda på att det är precis där vi var som krokodilerna brukar ligga och lura. Då blev det fart på mig kan man säga :’)

Det finns så många vackra gömda ställen här i Costa Rica. Bara man frågar rätt person (locals är ett tips) så kan man hitta till alla möjliga sorters paradis. Jag har sett några av dom vackraste vyerna, stränderna och djungel på detta stället. Om ni också vill ta er hit tillsammans med Lapoint så rekommenderar jag starkt att hyra fyrhjuling och åka på lite äventyr med någon kan stället innantill. Ni bokar er resa HÄR

Jag har lyckats dra på mig en förkylning här borta vilket mest kändes som en tidsfråga innan den skulle dundra in i min kropp. Jag har jobbat så mycket inför den här resan att så fort min kropp fick ta det lugnt kom förkylningen som ett brev på posten – as usual. Det blir två dagar utan surfing och sen vill jag inte vara sjuk längre, om jag får bestämma. Imorgon kommer Elin hit och då ska vi sätta igång och filma och fota massa grymt content till er. Jag är peppad på att sätta igång och jobba “på riktigt” efter en vecka med lugnare tempo. Nu ska jag ta min fyrhjuling och åka för att köpa lite tröstgodis till en sjukling som jag är. Vad brukar ni unna er när ni är sjuka? <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Secret spot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här