Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | November 30, 2019

Don’t miss out!!!

Lakan: HÄR / Vas: HÄR / Tvål: HÄR/ Lampa: HÄR / Stol: HÄR / Vas: HÄR / Bestik: HÄR / Stol: HÄR / Gran: HÄR

Fåtölj: HÄR / Lampa: HÄR / Vas: HÄR / Lampa: HÄR / Kudde: HÄR / Bil: HÄR / Julornament: HÄR / Pläd: HÄR

Black week är fortfarande i full gång på Royaldesign med massor av bra designerbjudanden! Det är ett perfekt tillfälle för dig att uppdatera hemmet eller varför inte passa på att köpa en julklapp till någon du tycker om! Royaldesign har just nu bland annat hela 30% på mina fina köksstolar från Paged. Ni få även hela 33% på den helt nya svarta lampan från Gino Sarfatti som är en mindre version av den klassiska 2097! Perfekt om man gillar designen men inte har utrymme för den stora hemma!! Dessutom har de även 25% på bland annat Missoni, George Jensen, House Doctor och hur mycket mer som helst!! Don’t miss out!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här