Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:38 | November 29, 2019

Santa Teresa

Här kommer en bildbomb från Santa Teresa på mina fina vänner, den goda maten och dom fina hundarna hehe. Har inte brytt mig om att fota mig själv här nere alls denna vecka vilket har varit så skönt om jag ska vara ärlig. Jag har surfat när solen gått upp och när solen gått ner, tagit en massage, chillat vid poolen, hyrt fyrhjuling och åkt till earth café och käkat den godaste lunchen. Earth café ägs av en svensk ung tjej som flyttat hit, så kommer ni hit är det ett supertips!

Vi stannar här i tre veckor varav de första två på la points camp och sista veckan har vi hyrt ett hus tillsammans med Linnea och Maja. Det har varit en del moln och regn dagarna vi varit här vilket varit skönt för att slippa bränna huden det första man gör – men nu vill jag få till en bränna så jag kan ta lite fina bilder hehe.

COUNTDOWN till adventskalendern och första advent hörrni!!!! TVÅ DAGAR KVAR!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Santa Teresa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här