Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:10 | November 27, 2019

Santa Teresa I’m back bby

Hej mina älsklingar!!!

Jag är äntligen tillbaka i mitt älskade Santa Teresa och resan hit var lång men så värd det. Vi sov en att i San José innan vi tog det sista propellerflyget över till slutdestinationen. Jag älskar den flygturen med den mest magiska utsikten över havet och alla små gröna öar som formar sig. Jag brukar alltid sätta i hörlurar och luta mig tillbaka och njuta av resan när jag kommit så långt.

När vi kom fram återförenades vi äntligen med systrarna Widmark som varit här i några veckor. Dom är så solkyssta och vackra att man blir knäpp haha :’) Vi avslutade vår första dag med att gå ner till stranden och titta på säsongens första surftävling med varsin corona i handen. Det spelades reggaeton och vi var massa människor som hejar på som otroliga surfarna som hanterade dom stora vågorna som om de aldrig gjort något annat. När solen gått ner och en solnedgång som tagit andan ifrån en passerat så tändes det en brasa och det vankades prisutdelning för surfarna.

Dagen därpå var det dags för min första surflektion sedan mars månad då jag var här sist. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös inför men så fort jag kom ut i havet och väckte muskelminnet så kom jag ihåg varför jag blivit så besatt av sporten. Jag önskar att ni kunde känna genom skärmen hur kul jag tycker surfing är. Jag är långt ifrån duktigast men jag är så stolt över mig själv och den utveckling jag ändå lyckats göra på så kort tid. Vi surfar klockan 8 på morgonen strax efter frukost i ca 2 timmar. Resten av dagen består utav att chilla vid poolen, traska ner till The Bakery för något sött och sen på eftermiddagen innan solen går ner är det dags för surfingssession nummer två. Därefter är man rätt slut i kroppen men igår lyckades en kompis här på campet ändå få med mig, Linnea och Lucas till ett crossfitgym här i närheten av campet. Jag tror aldrig jag sett min kropp producera så mycket svett som under den timmen? Herremingud.

Klockan är just nu 7 på morgonen och jag ligger här i min våningssäng och försöker uppdatera er med vad jag håller på med här borta. Jag vill försöka få första veckan till att bli mindre jobb och mer komma in i vardagen här borta. Försöka lära känna dom på campet, surfa massa och slappna av när jag är utanför havet. Därför kan det bli något sämre uppdatering på mina sociala medier denna vecka.. Eller så har jag massa bilder och saker jag vill dela med mig av till er! Vem vet!
Jag såg att någon reagerade på att det “enbart” var samarbeten på min blogg här nu och det ber jag i så fall om ursäkt för. Men denna månaden och nästa är den mest hektiskt vad gäller jobb och samarbeten eftersom många företag vill nå ut med sina olika grymma erbjudanden. Men jag vill givetvis hinna fylla denna plattform med annat så jag ska göra mitt bästa för er <3

Nu ska jag slå igen datorn och ta mig en kopp välbehövlig kaffe innan dagens första surfing. Hoppas ni har en underbar dag där ni befinner er!!!


1 kommentarerEn kommentar om “Santa Teresa I’m back bby”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kos deg masse-masse på ferie, ser virkelig så drömmigt ut 😍

    Reply