Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | November 27, 2019

NY YT VIDEO

Förresten – Har ni sett min senaste youtubevideo??

Jag har glömt uppdatera er här på bloggen om min nya youtubevideo på kanalen!!! Den är riktigt bra så jag tycker att ni ska in och kika!! Sen får ni inte glömma att kika på kanalen och prenumerera för att på söndag kommer första avsnittet av min adventskalender som jag jobbade stenhårt på innan jag stack iväg på resan. Jag tror verkligen att ni kommer älska videosarna jag filmat!!!

Men som sagt – glöm inte att prenumerera på kanalen så ni inte missar något!!!


1 kommentarerEn kommentar om “NY YT VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Alice! Vill börja med att säga att det är så roligt och inspirerande att följa dig på youtube, blogg och Instagram. Du verkar vara en så sjukt härlig person! Sedan funderar jag bara på vilken kamera du använder när du vloggar?
    Kram
    Sofia

    Reply