Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | November 26, 2019

CHIMI CHIMI YAY – Black Week

Acai 008, Mirror – HÄR

 

Tortoise 008HÄR

Berry 008HÄR

Berry 004HÄR

NU är Chimi eyewear i full gång med sin black week och har upp till 50% på hela core sortimentet!! MEN med koden ALICE får du ytterligare 10% vid köp av två produkter eller fler!! – Så bra ju! (gäller så långt lagret räcker). Erbjudandet gäller även inne på Chimi’s nya pop up butik i Sturegallerian där ni även kan testa de olika modellerna! Chimi’s core kollektion finns nämligen i 8 modeller och i 10 olika färger! Personligen älskar jag 008 modellen då den känns lyxigare OCH de är de perfekta bakis-brillorna 😉

Eftersom att det snart är säsong vill jag även passa på att tipsa om Chimi’s nya skidglasögon!! De är verkligen sååå snygga och värda att spana in om ni ska åka skidor i vinter 🙂 HÄR kommer ni smidigt till hela Chimi’s sortiment!

Glöm nu inte koden ALICE för 10% extra rabatt! (erbjudandet gäller fram till 2/12-19) !!


2 kommentarer2 kommentarer om “CHIMI CHIMI YAY – Black Week”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men jobbigt snygg du e då, trevliga glajor också!

    Reply
  • Oj… har bloggen förvandlats till enbart en reklamsajt?

    Reply