Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:21 | November 20, 2019

Picture perfect – The perfect Christmas gift

HALLÅ!!! Här kommer ett inlägg lastat med livets julklappstips! Tacka mig senare 😉

Det svenska skönhetsföretaget FOREO har nu satt ihop det perfekta GLOW-kit till er som består av en LUNA 3 och ett SERUM SERUM SERUM. Det är en perfekt julklapp att ge bort till dig själv eller någon du tycker om! Du hittar kittet HÄR.

Som ni vet så älskar jag ju mina FOREO produkter!! Jag har länge använt min LUNA 3 och FOREO’S Serum Serum Serum som verkligen gjort mirakel(!!) för min hud. Jag får som ni kanske vet väldigt torr hud den här tiden på året och serumet är grymt för att se till att huden blir ordentligt återfuktad efter att den rengjorts med LUNA 3. För er som inte har koll alls på FOREO’s LUNAprodukter så går de verkligen in och rengör på djupet. Den öppnar upp porerna med sina små silikonpiggar och får bort upp till 99,5% av orenheterna!!! Hur bra? – Så bra!! 

LUNA 3 kan du enkelt koppla till FOREO’s app där du hittar olika inställningar för din produkt men du kan även använda den med ett kortkommando som sitter på Luna’s baksida – super smidigt!! OCH när du laddat din LUNA 3 håller den upp till 650 användningar (!!!)


3 kommentarer3 kommentarer om “Picture perfect – The perfect Christmas gift”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du inte råd att ha reklamfri webbplats, stäng ner! Reklam kan du ha i en högerspalt exempelvis, som randomly byter annonsplats med varann och varierar vid varje sidladdning, och till märken du gillar eller sponsrar. Som det är nu ser det väldigt “billigt” ut taget direkt från en wix mall eller liknande. Wix kan se superbra ut OM man skippar reklamen och snabbt vill ha upp en webbplats.
  Detta i all välmening då jag arbetar med webb. Allt annat är jätteintressant och kul att läsa och superrolig renovering att följa med namngivna produkter, kanon.👍👍

  Reply
 • Skippa bitchfacet, det klär dig inte

  Reply
 • @Almaa Du menar att Alice har ett bitch face?! Det var inte speciellt vänligt! Riktigt dåligt och lågt!!
  Detta var tips ang ”reklamsponsrade webbplatser” som ett troll aka Almaa verkar gått igång på. Tro inte att du är osynlig för att du sitter bakom en skärm!!

  Jag gav konstruktiv kritik till blogginnehavaren – som inte var ämnad för några otrevliga snorungar – Detta då siten ”förstörs” av ovald reklam, Tycker jag. Därav tipsen att ta bort den och själv välja.

  Samarbetspartners ser bara seriöst ut att lägga upp, vilket Alice säkert förstår och det finns säkert en förklaring till att bloggen är med reklam efts hon även har andra sociala medier utan reklam. Jag skrev ursprungligen för att jag sitter och jobbar med sådant här och mitt tips var säkert inget ”nytt” kanske, eller inte.

  Hur som hoppas jag det rullar på och går bra framöver! Surfa ser så härligt ut – dyka är riktigt nice. Om du inte gjort det, får du ett till tips 😉 Karibien, Bali, Malaysia där är det fint att dyka.

  Stay strong och keep up tve good work!

  Reply