Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:28 | November 19, 2019

Adventskalender in the making

Klänning: HÄR

HEj <333

Kan inte fatta att två dagar av den här veckan redan har flugit förbi. Jag håller på hela den här veckan och spelar in adventskalendern som kommer upp på min youtubekanal i december månad. Idag spelade vi in 2 av 4 videos och utöver det har jag fotat och spelat in 3 olika samarbeten. Just nu ligger jag i min soffa helt utslagen men stolt över hur bra allting blev idag. Jag tror seriöst att ni kommer att tokälska adventskalendern och dom gästerna jag har med… iiiih!!!

Imorgon har jag en heldag från inspelning med att bara pyssla om mig själv. Fransar, manikyr, pedikyr ja hela köret. Denna veckan har jag extremt mycket jobb som jag vill få klart innan vi reser till costa rica på söndag i tre veckor. På torsdag spelar jag in dom sista två videosarna av adventskalendern. Förresten – ni prenumererar väll på min kanal?? Om inte så tycker jag att ni glider in och gör det nu med en gång! Ni hittar direkt till min kanal HÄR.

LOVE YOU GUYS!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Adventskalender in the making”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här