Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:02 | November 15, 2019

Julklappsleken ;););)

Igår höll dessa tre i en asmysig julmiddag på söder. Jag var ju på Afound och träffade några av er men direkt efter det anslöt jag och Lucas de andra på middagen. Hur snygga är dom inte???

Jag ÄLSKAR julen och har absolut ingenting emot att börja fira den redan nu haha. Se så fint Nelly-teamet fixat! Det fanns till och med julgran och en julkör på plats!!! Bara en sån sak!!

Asså hahaha den här bildserien är så jäkla rolig. Efter middagen körde vi julklappsleken med massa paket som innehöll allt från värmeljus till kondomer och vibrator. Ni ser ju tydligt vad som krigades mest för runt bordet hahaha. Jag fick äran att sitta bredvid Josefine som jag träffar alldeles för sällan, man blir liksom så glad av att vara runt henne!! Efter middagen satt jag bakom ratten och tänkte på vilka fina själar jag lärt känna genom denna branschen. Så många härliga, varma och roliga människor som förtjänar så mycket mer cred för bara deras härliga energi. Tycka vad man vill om “influencers” men det finns verkligen några guldklimpar bland oss ska ni veta. Jag åkte hem med så bra humör trots att jag var riktigt trött.. Så kvällen får ett riktigt bra betyg 😉

Idag har jag literally suttit och knappat på den här jäkla datorn exakt hela dagen. Jag gav mig själv en sovmorgon men när jag väl gick upp vid 9 så har jag jobbat nonstop. Nu börjar jag känna mig någorlunda ikapp vilket känns skönt. Har bla suttit och planerat adventskalendern som ska filmas nästa vecka… ni ska bara veta vilka gäster jag planerat in :’) Nu ska jag byta från min pyjamas jag haft på mig exakt hela dagen och hoppa i mina träningskläder för ett pass på gymmet. Kvällens planer är ännu oklara dock – I’ll keep you updated 😉

HAPPY FRIDAY!!!


1 kommentarerEn kommentar om “Julklappsleken ;););)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här