Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | November 14, 2019

I’M GOING SURFING BABY

                          

Pirret!!!!!! AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH. Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker tillbaka till Santa Teresa för att surfa tillsammans med Lapoint igen. Ni som följt mig vet ju att jag blivit totalt besatt av surfingen sedan första resan jag gjorde med dom. Jag trodde ALDRIG att jag skulle känna såhär för surfing men nu är det liksom topp 3 bästa jag vet i livet. Denna gång åker jag iväg i hela tre veckor och jag känner mig så mycket säkrare i vattnet denna resa. Maja och Linnea är redan på plats och jag åker tillsammans med Lucas, Emilio och Angelica så vi blir ett jäkla gäng på plats! Elin kommer andra veckan och ska hjälpa mig få till riktigt bra surfvloggar!!! Jag är så taggad att jag har fjärilar i magen så fort jag tänker på det.

Är du också sugen på att åka på surfresa så kan ni gå in via länken HÄR för att kika på Lapoints olika destinationer. Jag har hittills varit på Sri Lanka en gång och Costa Rica blir nu min tredje gång, så ni kan ju gissa min favoritdestination hehe…

Ni är många som frågar mig om det är konstigt att resa själv eller om man borde boka tillsammans med en kompis och jag kan garantera er att det är många som redan reser själva med Lapoint. Alla blir direkt som en liten familj under veckorna på campet och man glömmer direkt att man reste själv från början. Om du är sugen på att testa surfing men aldrig gjort det innan så behöver du inte vara nervös heller – instruktörerna är grymma på att gå igenom alla grunder ordentligt så att man får grepp om det tillslut. Alla är ju nybörjare första gångerna men testar på så våga boka om du är taggad på att testa!!! BÄSTA beslutet jag tagit för mig själv var att våga åka på surfresa.


7 kommentarer7 kommentarer om “I’M GOING SURFING BABY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tar man sig till destinationen själv eller hjälper Lapoint även till med resan dit?

  Reply
 • Dom hjälper dig!!! 🙂

  Reply
 • vart är den rosa baddräkten och den gula bikinin ifrån?

  Reply
 • Hej Alice! Tränar man något annat på campet, gruppträning? Är besatt av träning och kan inte tänka mig attt vara utan täning i en vecka hahah

  Reply
 • Man kan köra yoga två gånger i veckan om jag minns rätt! Det finns en yogaintruktör där som håller klasser. Sen finns det vikter som du kan träna med om du vill MEN jag lovar dig, när du har surfat i 2-4 timmar/dag så är du trött i exakt varenda muskel i din kropp 😉

  Reply
 • Ses där! Jag o min kompis anländer den 2e dec 🙂

  Reply
 • Tips till dig och dina öron, skaffa surfears! 🙂

  Reply