Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:51 | November 13, 2019

lägenheter och blow dry

Igår kväll tassade jag iväg på ett event som Elin Skoglund höll i tillsammans med hårvårdsvarumärket Aussie. Vi blev inbjudna för möjligheten att få vårt hår tvättat och fönat med deras produkter och jag var inte sen på att sätta mig i frisörstolen haha. Jag vet INGET härligare än att få mitt hår tvättat och fönat som bara ett proffs med rundborste kan få till så bra. Ni vet det där hollywoodsvallet man önskade man hade naturligt – det gick jag nöjt hem med efter eventet :’)

Annars då? Jag försöker få ihop mitt liv innan vi åker till costa rica nästa vecka. Jag har tagit någon slags rush och planerat in ungefär hundra saker som ska vara klart innan vi åker iväg. Lucas vill väll ungefär döda mig just nu men OJ vad skönt det kommer kännas när vi far iväg. Inte för att vi alls ska åka på semester men vi vill ju kötta nu in i det sista så att vi kan fokusera mer så surfingen där borta. Jag håller på att planera en adventskalender på min youtubekanal där planen är att jag varje advent släpper en video där jag dels öppnar en lucka som ni kan vara med att tävla för att vinna men också att jag bjuder in någon rolig gäst som jag gör någon juligt tillsammans med. HUR KUL??

I övrigt så kan jag uppdatera er om att lägenheten jag ville ha inte blev min, vilket faktiskt känns helt okej. Den stack iväg i pris och det gjorde att jag fick släppa den och tänka om lite. Nu när den är ute ur bilden kan jag och Philip tänka om och börja i rätt ände dvs sälja den lägenheten vi har först. Vi hade mäklare över idag som kikade på lägenheten så processen är redan igång. Det känns vemodig att tänka att vi inte skulle bo här längre dock, med tanke på hur fint vi gjort den och hur bra vi trivs i den. Vi behöver dock fler kvadratmeter vilket inte går att förneka så vi lär väll hitta något så småningom som vi kan göra till vårt eget också. To be continued!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här