Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:56 | November 11, 2019

MIN HELG

I fredags vann jag nog priset som årets flickvän när jag fixade biljetter till NHL-matchen till mig och Philip hehe. Killen är ju svearikets absolut största hockeyfan och var helt fnissig hela fredagen för att han visste att han hade matchen framför sig hahah. Jag älskar honom helt otroligt mycket?! Göstapetter hörrni. Molly Hammar sjöng nationalsången vilket var min personliga höjdpunkt på kvällen haha. Jag är inte mycket för hockey förstår ni, men vad gör man inte för wongen <3 Efter matchen pallrade jag och Philip hem och somnade till ett avsitt av Power. Någon mer dom sett/ser på den?

Lördag var en riiiiktig seg dag med bara färgen gått utanför vårt fönster. Det var härligt dock att få sova ut och inte ha någonting planerat för en gång skull. Så jag och Philip gick för första gången till Fotografiska (!) för att turista lite i vår nya stad. Vi har gjort alldeles för lite sådant sedan vi flyttade upp till Stockholm. Det var så mysigt och jag blev så jäkla sugen på att plocka upp systemkameran igen hehe… Kanske dags att höja kvalitén på bloggen igen??
Efter fotografiska släppte jag av Philip på globen för sin andra NHL-match denna helgen och jag åkte vidare hem till Bianca för myskväll med Lovisa och Lillis. Inte en droppe alkohol har konsumerats denna helgen och det hörrni, det är så vackert :’)

Söndag och Farsdag firade vi med nybakade scones till frukost. Hade liksom glömt hur gott det är med varma scones nerdränkt i extrasaltad bregott haha…. MUMS. Resten av söndagen gick vi på 6 olika visningar på olika lägenheter runt om i vasastan. Vi tittar efter en trea så hoppet mellan det vi har nu till det vi letar efter är ganska stort. Vi hittade faktiskt två stycken som vi fastnade lite extra för! Resten av söndagen var vi HELT SLUT av att bara varit ute i den extrema kyla som varit denna helgen. Helt galet hur mycket energi det tar! Helgen slutade med Thaimat i soffan tills jag däckade totalt… Slutet gott allting gott!


3 kommentarer3 kommentarer om “MIN HELG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här