Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | November 11, 2019

DOM ÄGGADE VÅRT FÖNSTER?!

Måndagen är hääääär se bra det ääääääär!

Det finns en ny video uppe på kanalen där jag pratar om det faktum att jag och Philip blev ÄGGADE på vårt fönster?? Hahah så jävla hemskt. Stackars Philip fick liksom ställa sig och torka bort ägg från våra fönster :/ FÖRRESTEN – Jag är inte långt från 120k prenumeranter på kanalen (!!!!). Så om ni inte redan prenumererar på kanalen så får ni jättegärna göra det :’)

Idag har jag varit på möte med banken ang potentiellt bolån för eventuell lägenhetsköp 😉 Vill inte jinxa något men kan avslöja att jag är så taggad på att se om vi hittar en ny drömlägenhet jag och Philip tillsammans. På riktigt så kommer jag sakna lägenheten vi bor i nu så jäkla mycket. Vi har gjort den så mysig och fin – vår alldeles första egna lägenhet <3

Nu ska jag och Lucas jobba hemifrån resten av dagen för att sedan kötta oss igenom ett bodypumppass tillsammans på sats ikväll. HOPPAS NI FÅR EN OTROLIG MÅNDAG HÖRRNI!!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här