Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:30 | November 6, 2019

Framtiden ser ljus ut hörrni!

Luvjacka: HÄR / Jeans: HÄR / Uggs: HÄR

Hej på er mina pussgurkor.

Eftersom det är ca hundratusen minusgrader i huvudstaden nu mera så går jag runt i det lurvigaste och mysigaste jag äger – denna nalletröjan och ett par uggs. Jag lyckade skaffa mig ca 134576543 blåsor på min fötter efter lördagens utgång så dessa skor är egentligen de enda jag kan ha vilket inte är mig något emot. Idag började jag dagen med träning tillsammans med André och Klara på fightbox på söder. Jag vet att jag har pratat om det innan men att ha boxning som träningsform är så otroligt befriande på så många sätt. Det är säkert en av anledningarna till att jag blivit lite piggare på livet här igen efter min dipp. Efter träningen åkte jag förbi aqua dental för att plocka upp fler bettskenor som jag ska ha i kommande veckor. Tanken är att jag byter skena varje vecka tills tänderna formas enligt min önskemål och det är så NICE att jag redan ser så mycket skillnad!!! SÅSÅSÅ värt besväret med skena i varje dag.

Nu till dagens höjdpunkt – mitt möte på banken. Jag och Philip har halkat in i banorna där vi pratar om att köpa en ny lägenhet. Inte för att vi inte älskar lägenheten vi bor i nu men mer för att vi behöver fler kvadratmeter att röra oss på. Sen kan jag inte låta bli att drömma mig bort till ytterligare ett renoveringsprojekt att få ta mig an. Det är ju trots allt bland det roligaste jag vet…. Tanken var att vi skulle ta vår tid, diskutera vart vi ville bo, titta på hemnet osv men så råkade jag hitta min drömlägenhet. Får jag renovera den som jag vill skulle den bli så fin att jag skulle kunna leva i den för all framtid – så känner jag. Med denna lägenhet i tankarna bokade jag in ett möte med min supergulliga banktjej som jag och Philip idag träffade. Inte för att jinxa något (ehar troligtvis redan gjort det för längesen eftersom jag visat lägenheten för alla jag träffat) men jag vill ändå påstå att framtiden ser ljus ut hörrni!

Efter mötet åkte jag och Lillis hem för att beta av jobb, spela in lite samarbeten och nu sitter jag här och pratar med er genom tangenterna. Hoppas ni alla haft en fin dag och att ni får en god natts sömn <3

TTYL!


3 kommentarer3 kommentarer om “Framtiden ser ljus ut hörrni!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hvem strl har du i buksa?🥰

  Reply
 • Ojsan – redan hittat ny lgh – Kan bara önska er båda lycka till! Hoppas den ligger centralt? Är värt att spendera några x-tra kronor på det, samt mycket lättare att – tidvis – hyra ut om ni ev. skulle vilja flytta tillbaka till Gbg, när ungarna kommer…
  Kramis <3

  Reply
 • Vloggen är så bra😍❤️

  Reply