Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:09 | October 11, 2019

I got you bruh

Skor: HÄR / Tröja: HÄR / Kappa: HÄR / Jeans: HÄR / Solglasögon: HÄR / Väska: HÄR

Hoodie: HÄR / Väska: HÄR / Byxor: HÄR / Skjorta: HÄR / Ringar: HÄR / Skor: HÄR / Solglasögon: HÄR

Väst: HÄR / Boots: HÄR / Tröja: HÄR / Jeans: HÄR / Väska: HÄR / Halsband: HÄR / Örhängen: HÄR / Ring: HÄR

 

Ni vill ha tips på outfits att ha på er nu till hösten så här kommer tre looks som alltid funkar!!! Nu börjar även jacksäsongen och INGEN är gladare än jag för det. Av allt man kan välja mellan outfitmässigt så är jackor (och skor) min största besatthet vilket tyvärr också är en belastning då det är det som tar mest plats i garderoben hehe…..

Hur mår ni??? Fredag idag ju!!! Jag gick upp AStidigt imorse för att spela in min favoritvideo någonsin, lovar att berätta mer om det snart. Resten av dagen består av jobb framför datorn följt av ett möte inför en kampanjinspelning och efter det tar jag helg med en AW. Denna veckan har inte varit speciellt stressig egentligen men alla projekt jag suttit med har krävt så mycket av mig rent kreativt och har liksom konstant varit i mitt huvud. Så nu känner jag att jag bara skulle vilja stänga ner allt, ta ett djupt andetag och prata om helt andra saker med mina vänner över ett glas.

HAPPY FRIDAY <3


4 kommentarer4 kommentarer om “I got you bruh”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, jag mår super idag❤️❤️ Skönt med fredag👌🏻 Älskar dina inlägg och älskar verkligen att få outfits inspiration. Så fortsätt med det, för som du säger så finns det verkligen mycket snyggt nu

  Reply
 • Sjukt snyggt!! 🤩
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Kan inte du lägga upp tips på outfits där det är kläder som är väldigt billiga som de flesta har råd med?

  Reply
 • Wow😍🤩 Vilken grym tjej du e!!!!! Försätt så👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  Reply