Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | October 9, 2019

NYA VLOGGEN

Har ni hunnit kolla på min senaste vlogg ännu? Jag och Lucas åkte ju till Köpenhamn och följde alla era grymma tips som ni gavb oss där. Vi hann både turista runt, second hand shoppa och bli inlåsta i en galleria efter stängning. Videon är AShärlig om jag får säga det själv så glöm inte att gå in och kolla!!! När ni ändå är igång så kan ni ju gå in och prenumerera på kanalen och gilla videon hehe, ni vet ju hur glad jag blir då!

Annars då? Jag försöker hitta tillbaka till någon form utav vardag såhär tillbaka i Stockholm igen. Det är en hel del jobb som tar upp min fokus men det är bara massa roliga grejer som gör mig pirrig i magen. Jag är inne i en period där saker privat är lite som det är, men jag mår så himla bra i mitt jobb. Jag älskar de jag jobbar med, jag håller på med roliga projekt, jag är inspirerad och tacksam över att få jobba med det jag gör. Så TACK för det – ni är mina bästisar på riktigt. Just nu sitter jag hemma och väntar på att Philip ska komma hem från sin hockeymatch. Höjdpunkten på hela dagen är när han äntligen kommit hem och vi kan lägga oss och kolla på ett avsnitt av någon serie på netflix. Jag kan liksom räkna ner timmarna från det att jag vaknar till att jag ska få gosa in mig i soffan senare på kvällen hehe. Någon mer som känner igen sig i det?
I helgen åker jag och Klara och hälsar på Janni och hennes bäbiskula i Marbella vilket ska bli SÅ mysigt. Jag ska äntligen få se deras slott till hus och ha riktig kvalitétstid med tjejerna. Målet är att slappa och mysa så mycket som bara möjligt i deras otroliga hus 😉

 


1 kommentarerEn kommentar om “NYA VLOGGEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Va’ kul! Ni måste bara BÅDA två vlogga då när ni besöker fina Janni <3

    Reply