Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:52 | October 7, 2019

Försöka komma tillbaka

Full look vintage / Väska: HÄR / Sneakers: HÄR

Jag har varit offline från sociala medier denna helgen. Inte så att ni kanske märkt av det speciellt mycket eftersom jag tidsinställt både blogginlägg och youtubevideos innan helgen. Men jag har låtit mobilen ligga och spenderat tid med familjen. I torsdags åkte jag och Philip ner till Göteborg för att spendera resten av helgen där. Anledningen till det var för att vi skulle på begravning för min nära släkting som nyligen plötsligt gått bort. Som ni säkert förstår har hela denna helgen varit en bergodalbana av känslor och tankar. Janice sjöng på begravningen och lämnade inte ett öga torrt. Jag är så oerhört tacksam för att hon var där med sin varma energi och helt magiska röst. Det var en tyst bilresa ner och en tyst bilresa upp igen. Det känns märkligt att återgå till jobb och projekt man jobbar på när livet annars stannat upp på det här viset.

Jag har åkt på en förkylning som heter duga och kämpar med att inte nysa varannan sekund. En sån förkylning där ögonen knappt går att hålla öppna utan ögonen rinner och nästa nysning är påväg – en sån. Jag tycks bara drabbas av dom där som andra kallar “mancold”… men det är faktiskt väldigt synd om mig när jag åker på en förkylning. Trots det har jag haft en väldigt mysig helg med min familj. Alla tre syskon samlades med respektive vilken plötsligt gör att familjen upplevs dubbelt så stor. När jag blir gammal nog vill jag ha en stor familj med minst fyra barn. Så att varje middag känns som en liten fest :’)

Nu har vi ungefär 3 timmar kvar av bilresan hem till Stockholm och tills dess ska jag försöka stöka undan mailen och allt jag hamnat efter i under dessa dagar. Jag hoppas att ni mår bra och att ni talar om för dom ni älskar vad dom betyder för er. Ni betyder så mycket för mig!!! Ha världens bästa vecka nu <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Försöka komma tillbaka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här