Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | September 30, 2019

NYA VARDAGSRUMMET

FÖRE:

EFTER:

Soffa: HÄR / Matta: HÄR / Soffbord: HÄR / Spegel: HÄR / Vas: HÄR / Lampa: HÄR

Hej!!!

Jag har länge haft i tankarna att jag skulle vilja göra om i lägenheten men hade inte inte riktigt bestämt mig för hur. Nu i veckan tog jag äntligen tummen ur och beställde hem en matta i en mer minimalistisk design och kombinerade den med sofftyget som beställdes när soffan först klickades hem. Denna soffan är en av mina absoluta favoritdelar med vår fina lägenhet. Den funkar perfekt att skeda i eftersom den är så djup samt den är så clean i sin design med raka kanter. Jag ääälskar hur resultatet blev och alla jordnära toner tillsammans. Jag älskade faktiskt hur det såg ut innan också men det känns så fräscht med lite förändring!!!

Klockan är 8 på morgonen och jag sitter på tåget från göteborg påväg till Stockholm. Jag har ett superspännande möte klockan 11.00 som krävde att jag tog tåget redan klockan 6 på morgonen. Lagom trött i bollen är man ju men med ormliga mängder kaffe ska jag nog klara av även denna måndagen!!!

TTYL <3


4 kommentarer4 kommentarer om “NYA VARDAGSRUMMET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det blev SÅ snyggt!!! 🤩
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Åh, vill också ha en skedvänlig soffa 😍😭

  Reply
 • Så snyggt! Kul med förändring. Gillade oxå innan-looken 🙂
  Älskar dina roliga vloggar btw! 😀👍

  Reply
 • På vintern är det väl mysigare med den gamla fluffigare mattan?
  På sommaren passar den nya fina och striktare nog bättre
  Tvätta den gamla så luddar den nog inte lika mycket längre.
  Även mattor blir smutsiga och måste tvättas och då kan detväl vara trevligt med ombyte, om ni nu har plats i källaren att förvara den gamla fluffiga, mellan perioderna?

  Reply