Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | September 30, 2019

HOME MAKEOVER *räddar mitt förhållande*

Ni får inte missa min senaste YT-video!!! Jag, Philip och Lucas åker till Ikea där vi alla lever våra bästa liv. Ni får se hela processen av att vi gör om i vardagsrummet och ni kommer att älska det. Jag älskar denna videon <3333

Vad vill ni se på min youtubekanal btw? Det hade varit så kul om ni ville dela med er av videoidéer som jag kan försöka mig på. Allt ifrån collabs till challenges till olika typer av samarbeten till vanliga vloggar. Let me know!!!

GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE ATT PRENUMERERA PÅ KANALEN!!!

PUSS <3


4 kommentarer4 kommentarer om “HOME MAKEOVER *räddar mitt förhållande*”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Elsker hverdagsvloggene Aller mest, med alt fra matlagning, trening, og alt der i mellan 😄 også veldig gøy med interiør, klær, reising, QandA osv🤩

  Reply
 • ÄÄÄLSKAR dina sminkvideos! Kanske med olika teman, testa olika märken, budget etc 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja se hälsosam matlagning, där man får ta del av hälsosamma gärna vegetariska recept. Samt höra din syn kring träning och hälsa/kosthållning, vad du tänker om balans, vad balans är för dig och om du har några ”skeva”/dåliga erfarenheter kring ämnet som idag tyvärr är allt mer vanligt.
  Även en video där du tipsar om dina favorit hak i Stockholm i kategorierna frukost, brunch, middag, fika skulle vara kul. Ställen du skulle rekommendera inom dom om man besöker Stockholm och inte vill gå till sina tidigare ”säkra” kort 🙂 Och jag menar mysiga ställen med gott att äta, inte festliga ställen som ofta är det man blir tipsad om hehe. Här är en mysmänniska som kommenterar, vill inte ha stökiga ställen;-) Kram!!

  Reply
 • Hej! Så fint det blev!! Har du hunnit sälja din matta? Skulle väldigt gärna köpa den, skrev även på insta dm men osäker om du ser där🥰

  Reply