Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | September 27, 2019

BOOTS FOR WALKING

Skor: HÄR / Jeans: HÄR / Kappa: HÄR / Väska: Chanel / T-shirt: HÄRbetallänkar

Hey babycakes!!!

Det är äntligen fredag och jag har slaktats på ett sista bootcamp-pass på Fightbox. Nu är jag hemma igen och ska packa ihop och ta tåget för en helg hemma i Göteborg. Min mor fyller år på lördag så denna helgen blir det familjemys deluxe. Har ni någon bra tips på present att ge till sin mor??? Jag behöver inspiration hehe.

Igår blev en sådan där favoritdag faktiskt. Jag jobbade hemifrån hela förmiddagen och fick massvis gjort (livets bästa känsla) och sen mötte jag upp kompisarna för fika som ledde till att vi åkte ut till grönan för att kolla solnedgången som ledde till middag oh myshäng hemma hos Emilio och Axel. Fick tankat mitt energikonto på bara massa kärlek från mina vänner och sen somnade jag som ett barn bredvid Philip väl hemma igen. Jag blir så lycklig av det som ligger i luften just nu. Jag tror att det krispiga i luften gör att jag kan andas på riktigt igen. Hösten har alltid varit min årstid om jag ska vara helt ärlig. Jag är mer inspirerad, motiverad och harmonisk än någon annan tid på året och jag utnyttjar känslan av “nystart”  som kommer med hösten till fullo. Är ni också sådana? Som vill kickstarta precis ALLT när hösten väl är här. JAG ÄLSKAR DET.

Nu ska jag ta en riktig Alice helg hemma utan att jobba eller några deadlines som hänger över mig. Denna vecka har jag jobbat riktigt bra och känner mig i fas med livet. Vill ge mig själv en riktigt stor kram faktiskt, ibland blir jag stolt över mig själv. Men nu tar jag helg! Hörs!!!


6 kommentarer6 kommentarer om “BOOTS FOR WALKING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du får en grym helg!

  Reply
 • Älskar outfiten!! 🤩❤️
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Du är så, yeah yeah wow wow! 29 årig tant som måste knipa ihop så fort jag kikar på dina videos! Du är så himla rolig (Lukas också, såklart)! Din senaste video var ✌️😂

  Reply
 • Alice!!
  Du som har världens snyggaste jävla stil, kn inte du tipsa om snygga vinterskor och vinterjacka?? Som faktiskt e varma. Puss o kram <3

  Reply
 • Du och Elisabeth Moss är verkligen såå lika varann till utseendet !

  Reply
 • Snälla kan du inte göra ett inlägg om Gbg-tip, osv?! ¨Jag är en tjej på 25 år som är precis nyinflyttad och vill gärna maxa min
  tid här!! Tack för all inspiration du ger, kram Lisa

  Reply