Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | September 26, 2019

FAVORITJACKAN

Sneakers: HÄR / Jeans: Vintage Levis / Tshirt: HÄR / Jacka: HÄRbetallänkar

Mina damer och herrar – Låt mig presentera min favoritjacka i höst. Hur fin är den inte??? Jag har spelat in en “osponsrad haul” till er som kommer upp på kanalen snart där ni ska få se lite nya hösttillskott i garderoben, up close! På tal om det så har jag ett riktigt youtubeflow och vill bara spela in massa nya videos till er hela tiden!!! Tycker det är SÅ kul?? Berätta gärna vad ni skulle vilja se för youtubevideo 🙂

Igår var jag och kollade på Klaras nya lägenhet som hon köpt i stan. Innan har vi båda bott på samma sida av Stockholm men nu lämnar hon mig och Philip kvar här i sticket. Jag ska inte ljuga, man blir ju riktigt sugen på att köpa sig en ny lägenhet när ens vänner gör det. Jag tycker det är SÅ kul med lägenheter – hur man kan renovera dom och optimera planlösning osv. Vi gjorde om i vår lilla lägenhet här om dagen och filmade det till en video. Skulle ni vilja ha den videon på fredag eller söndag? 🙂

HAVE A LOVELY DAY YOU GUYS!!!!


3 kommentarer3 kommentarer om “FAVORITJACKAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag skulle nog också säga att den där jackan sticker ut och hur snygg är inte den på dig!? On point!!

    Reply
  • video om lägenhet fredag absolut!!!! sånt är så kul att titta på <3333

    Reply
  • Videon på fredag!!!!

    Reply