Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:39 | September 23, 2019

OMG HAHAHA NY VIDEO

Hahahah har ni hunnit kolla på min nya video ännu???

Förra fredagen tog jag med mina vassaste knivar i lådan till Emilios dansklass för att vi skulle få lite fredagsstämning. Emilio fick välja låt och koreografi och det enda jag, Klara och Lucas skulle göra var att följa hans instruktioner – vilket visade sig inte vara så enkelt som vi trodde. Som jag GARVADE när jag satte mig ner och kollade igenom materialet efter denna dansklassen. Asså hahahah när vi ska försöka oss på att twerka. Om ni ännu inte hunnit se videon så borde ni verkligen göra det!!!

 


1 kommentarerEn kommentar om “OMG HAHAHA NY VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • har alltid undrat vem denna emilio är som dansar så sjukt på dina stories, han är ju helt FAB!!!

    Reply