Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | September 22, 2019

mys-söndag coming up

Klänning: HÄR / Boots: HÄR (i svart) / Jacka: HÄR / Väska: Chanel –betallänkar

Fick mängder av frågor ang denna looken so0m jag bar när jag gästade framgångspodden så smackar upp några mobilbilder och länkar här på bloggen!

Hur mår ni? Hur har helgen varit? För min del så gick sprang tiden den här helgen förbi. I fredags käkade jag lax och romsås (alltid när man är med Klara) med Klara och Philip här hemma hos oss. Vi började kolla på serien Power som Klara rekommenderade oss och nu är vi helt fast. Jag fungerar som så att om jag fastnar för en serie så kan jag inte sluta kolla förrän alla avsnitt är sedda… Vilket oftast blir problematiskt när flera säsonger ligger ute haha. I lördags fick jag äran att träffa massa av er på Åhlens vilket var så kul!!! Älskar att träffa er, ni är världens finaste! Efter det mötte jag upp lite kompizar och drack vin på Calle P. Flera timmar senare plockade Philip uppe mig och vi gick och käkade middag på Un Poco som har livets burrata. Idag är det söndag och jag och Philip promenerade bort till bageriet i närheten där vi bor och köpte med oss färska frallor till frukost. Jag passade även på att köpa med nybakade bullar att ha med till Philips hockeymatch ikväll. Efter matchen ska vi hem till Axel och Matilda för att käka middag. Mys-söndag coming up!!!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “mys-söndag coming up”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ääälskar kappan!

  Reply
 • cooooool outfit!!!
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Du är också jätte fin Alice! Och det va jätte mys att träffa dig också 😍 (förutom att jag va hur nervös som helst, och bara babblade om allt och ingenting typ 😂 (sorry)! Men älskade i alla fall att få träffa dig finis 💓
  Många kramar! //

  Reply
 • Du klär bättre i klänning/kjol/långskjorta gärna med höga stövlar, än vad du gör i jeans & långbyxor – samt är mycket snyggare i snedbena.

  Reply
 • Så fin 😍 bästa Alice 😍❤ du är grym och älskar det du gör och inspireras av dig så mycket 😊
  Var du med i framgångspodden i ett poddavsnitt eller? Och tom och petter med?
  Puss puss Love Love 😚❤

  Reply