Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:12 | September 20, 2019

Herregud vad denna vecka bara flugit förbi!!! I förrgår höll jag i en riktig mysmiddag tillsammans med Budgie för att fira att de nu finns på Åhlens. Jag bjöd in mina vänner som fick sitt hår styleat och vi käkade massa mat på Blique by Nobis här i Stockholm. Kvällen blev en succé och alla som var där berömde mig för att jag lagt till pizza på menyn 😉 hehe. I know my friends!!!

Idag har jag betat av veckans sista bootcamp pass på fightbox som bestod av boxning och riiiktigt tuffa magövningar.  Nu är jag hemma och gör mig redo för att tassa iväg på ett event som Chimi eyewear håller i. Ikväll ska jag på studio54 fest och har fortfarande inte hittat något att ha på mig… Det är du det här med framförhållning som inte riktigt är helt 100.

PS. På lördag kommer jag att befinna mig på Åhlens på drottninggatan mellan klockan 13-15 tillsammans med Budgie. Så kom gärna förbi för att kramas med mig och få ditt hår styleat!!! PUSS.


4 kommentarer4 kommentarer om “”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här