Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | September 15, 2019

Coffee date

Topp: HÄR / Jeans: HÄR / Väska : Chanel / Boots: HÄR -innehåller betallänkar

Jag har en del looks jag ännu inte hunnit visa er från mina dagar i New York så jag tänker att jag snabbspolar mig igenom dom lite snabbt! Den här toppen är så CUTE.

Idag har jag inte gjort många knop. Jag spenderade hela min dag i H&M’s butik här i Stockholm igår och kramades med er!!! Jag blev så glad över så många av er tagit sig dit :’). Efter det hoppade jag direkt in i en taxi och gick på Nelly’s födelsedagsfest som var riktigt maxad. Jag fick dansat med massa kompizar men efter det drog jag hem medan alla andra gick ut för att klubba. Jag känner att jag inte riktigt vill dricka alkohol just nu så det var ett mognare beslut av mig. Jag och Philip käkade istället middag tillsammans hemma och somnade till ett avsnitt av Family guy!!! Mysigaste jag vet.

Idag har jag hållit på med utkast av youtubevideos till er, planerat lite inför nästa vecka och stannat inne precis hela dagen. Det har varit riktigt gött att få jobba ostört i lugn och ro utan att ha bråttom iväg någonstans. Snart kommer dock Klara hit och vi ska titta på någon mysig film tillsammans medan Philip är borta till sent på hockeymatch. Hur spenderar du din söndagkväll?


5 kommentarer5 kommentarer om “Coffee date”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SJUKT snygg!!!
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • WOW WOW WOW!!

  Reply
 • Galet snygg du är! Älskar toppen. Själv spenderar jag söndagen i sängen med youtube och chips!!

  Reply
 • Billiga kläder!
  I motsats till dig – Du är en klassisk charmig skönhet och allra sexigast i klänningar där man ser dina kvinnliga naturliga SUNDA former <3

  Reply
 • Apropå klassisk skönhet, med sunda kvinnliga former: wow wow wow –> https://www.instagram.com/p/B2jjG3vDcgC/
  Vet att Du skulle kunna vara precis lika elegant & klassisk vacker i den stilen!
  Sen till vardags kan Du ju fortsätta med den skönare stilen – men så fort Du ska plåta något vackert så… Klä UPP!!!
  Kolla gärna på Rebecca Stellas klänningar (dock inte de billia vulgära fejkögonfransarna) – hon kan det där med GLAMOUR.och lite härlig lyx i den grå vardagen 🙂

  Reply