Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:01 | September 7, 2019

NY LÅNG HELGVLOGG

Här kommer en låååång helgvlogg till er <3

Ni får hänga med till summerburst, åka bil med mig, träna, laga mat och umgås med mig. En ASMYSIG vlogg faktiskt :’) Jag har en video med uppdaterade sminkfavoriter till er också som många av er frågat efter. Den videon kommer upp på söndag <3 Glöm inte att prenumerera på kanalen och sätta på notifikationer så ni får notis om när en ny video publiceras!!!

Här i New York regnar det utanför fönstret på hotellrummet. Jag försöker övertala Lucas om att det är en bra idé att stanna inne och ha en riktig myskväll men han envisas om att kasta sig ur i ovädret för att turista omkring. Jag kan verkligen uppskatta en kväll på ett hotellrum, med room service och en bra film högre än allt annat spännande man kan göra här. Är någon av er som jag? Eller är ni som Lucas som vill iväg och göra saker konstant?

Jag vill också passa på att tacka er för att ni klickar er in här och stöttar mig i allt jag gör. Det känns faktiskt helt overkligt när jag tänker på det stöd jag får från er varje dag. Ni lämnar så fina meddelanden till mig och jag blir varm ända in i själen när jag får krama er när ni kommer fram. TACK för att du är världens finaste följare/läsare!!!! Vi känns som en liten familj <3


8 kommentarer8 kommentarer om “NY LÅNG HELGVLOGG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker dina videos är så mysiga och inspirerande. Hela din personlighet är så varm och genuin 🙂

  Reply
 • Vad är det för kamera och objektiv som du börjat fota med? Bilderna är så mycket finare och härligare känsla och djup i! <3

  Reply
 • Beklagar sorgen finaste Alice <333
  Ta nu hand om din familj och dig själv.
  Med varma styrkekramar

  Reply
 • vem hargått bort?

  Reply
 • Tenker på deg og familien din! Ta den tiden du trenger <3

  Reply
 • Hur är det med dig? Ledsen för det som hänt😢 Ta hand om dig🤗

  Reply
 • Hej fina Alice!
  Jag tror att vi är många som blev både oroliga och ledsna när du berättade att en nära anhörig gått bort och du fick avbryta din NY resa. Sedan dröjde det inte länge innan det kom nya inlägg och yt-filmer och allt verkade som vanligt igen, utan ett ord om vad som hänt? Jag förstår om det är privat, men samtidigt tror jag att det vore bra om du på något sätt berättar om det som hänt. Det är ju inte konstigt om dina följare undrar. (Är det så att du redan har gjort det och det bara är jag som har missat, ber jag om ursäkt) Hoppas att du mår bättre nu! ❤️

  Reply
 • Jag förstår att denna kommentaren kommer utifrån en omtanke vilket jag uppskattar. Men jag har ingen som helst skyldighet att berätta något ytterligare än det jag känner mig bekväm med att berätta. När jag skrev att jag förlorat någon nära och att jag av den anledningen avbröt jag min New York resa, gjorde jag det för att jag ville berätta för er att går igenom något som gör jag inte kommer att kunna fortsätta resan med Maybelline som väntat. Att jag lägger upp förinspelade videos på min kanal efter en vecka är för att det får mig att må bra, får mig att tänka på annat och det faktum att det är en del av mitt jobb. Jag tar varje dag som den kommer och vissa detaljer i mitt liv väljer jag hålla separat från mina sociala medier, där ni annars får ta del av det allra mesta. Kram!

  Reply