Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:14 | September 6, 2019

New York <3

Godmorgon från New york!!!!!

Igår hade jag och Lucas vår första dag här i stora staden och vi levde loppan. Vi är här i två dagar innan teamet från Maybelline kommer, för att ställa om dygnsrytm och för att bara hänga. Igår traskade vi bort till Jack’s wife Freda och käkade frukost på uteserveringen medan staden vaknade till. Fördelen med jetlag i den här staden är att man är så jäkla morgonpigg. Vi vaknar 6 på morgonen helt pigga och fräscha. Vi bor på The Public med finaste utsikten över staden precis bredvid vår säng. Blir helt pirrig i själen av att få se ut över alla små ljus när jag ska somna på kvällen.

När vi traskade på Soho’s gator såg vi både Kendall Jenner, Alissa Violet, Chantel Jeffries och Wolfiecindy 😉 Bara en sån sak!!! Lucas kärade ner sig i en jacka för 52k på Balenciaga som var som klippt och skuren för honom och jag gick därifrån med ett litet inköp jag själv :’)

TTYL <3


1 kommentarerEn kommentar om “New York <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här