Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:51 | September 6, 2019

Livets skjorta

 Boots: Gamla från Nelly / Skjorta: HÄR / Glasögon: Prada / Väska: HÄRbetallänk

Det är typ svårt att klä sig i den här staden när vädret är så oförutsägbart. Det kan vara stekhet värme i ena stunden och blåsa så att man behöver tjocktröja i andra. Försöker tänka att det är lite charmen med stället. Jag bar livets mest bekväma outfit med en skjorta som funkar lika bra på stranden i Grekland som på gatorna i New York. Denna skjortan är verkligen livets inköp!!! Denna lilla väskan är så gullig att jag vill fälla en liten tår också – mammas lilla!!!

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och fånga dagen. Jag vill hitta något ställe där jag kan få mitt hår styleat och redo för modeveckan. Kaffe och frukost behöver jag få i mig också!!! TTYL <3


4 kommentarer4 kommentarer om “Livets skjorta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med totaaalt!! Mitt number one plagg i garderoben just nu är min vita oversize skjorta. To die for

  Reply
 • Elsker hvordan den ligger og hvordan du har kombinert den sammen med skoene 😍😱

  Reply
 • Elsker hvordan den ligger og hvordan du har kombinert den sammen med skoene 😍😱

  Reply
 • Vad för fotoutrustning har ni använt till dessa bilder? Otroligt fina! 🙂

  Reply