Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:44 | September 3, 2019

mix n’ match

Byxor: HÄR / Skjorta: HÄR / Väska: HÄR / Skor: HÄR / Örhängen: HÄR / Halsband: HÄR / Strumpor: HÄRbetallänkar
Jeans: HÄR / Skor: HÄR / Kavaj: HÄR / Skjorta: HÄR / Glasögon: HÄR / Väska: HÄRbetallänkar
Kjol: HÄR / Skor: HÄR / Tröja: HÄR / Väska: HÄR / Halsband: HÄR / Örhängen: HÄR / Kedja: HÄRbetallänkar
Hej <333
Jag ska ta tag i att packa inför new york ikväll och ville mest dela med mig av lite inspiration till er 🙂 Ni är många som skriver att ni tycker om det så givetvis ska ni få det ni ber om!!! Gillar ni mer chill outfittips eller tips till mer festligare tillfället?? I fix for uuuuuu.
Jag är så fruktansvärt dålig på att packa faktiskt. Jag prokrastinerar precis hela dagen fram tills sista sekund då jag alltid får stressa ner något i en väska. Inte nog med att det är modeveckan i New York så är det även 30 grader när vi är det och jag vet inte hur ni funkar men jag VET INTE hur man är trendig i den värmen. Aja, vi får se vad det blir av mig. Jag är i alla fall så taggad på att åka till min favoritstad i hela världen och att Lucas är med på resan. Skulle ni vilja ha vloggar från New York? 

9 kommentarer9 kommentarer om “mix n’ match”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja,ja,ja!! Vloggar från New York är självklart!

  Reply
 • Jaaa vill ha massa vloggar från nyc😻älskar dessa outfitinlägg och ser gärna en blandning av festoutfits men även chill everyday outfits typ😻

  Reply
 • Omg mer outfit-tips! Love U! 💕

  Reply
 • Ja, jag vill absolut ha en vlogg från New York!

  Reply
 • Mer festoutfits! Kläder till utgång på vintern/hösten där man behöver lite mer kläder på sig men ändå vill vara snygg! Både med och utan klackar.

  Reply
 • Haha är sämst på att packa jag också :’D Men så snyggt!

  Reply
 • Älskar dina inspo outfits. Vill gärna också se budget variant på dina coola läder-set som du haft på fest! Sååå fantastiskt snyggt

  Reply
 • Älskar dessa inlägg! Gärna lite chill/vardagslooks också! 😍

  Reply
 • Så klart vi vill ha vloggar från new york

  Reply