Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:04 | September 2, 2019

NY VLOGG & NY MÅNDAG

HEJÅHÅ MÅNDAG!!!!

Känner ni peppen????? Jag är ovanligt taggad på att ta tag i saker denna måndagen – glad att jag spenderade kvällen igår till att bara vara själv fram tills att Philip kom hem från sin hockeymatch. Jag skrev lite om det igår under min instagrambild, om hur jag vill lära mig vara i mitt eget sällskap utan att direkt känna mig ensam.

“Försöker vänja mig vid att vara själv utan att känna mig ensam. Denna sommaren har jag antingen suttit ihop med min pojkvän eller min familj och det är som att jag måste lära mig att vara i mitt eget sällskap igen. Utan att scrolla andras storys och direkt känna mig som den ensammaste människan i världen. Utan att planera in luncher och middagar med vänner för att slippa känna mig ensam. Jag som brukade älska att vara helt själv. Det var då mitt introverta jag hämtade all energi. Så ikväll sätter jag på en ansiktsmask, lagar mat och lyssnar på mina egna tankar en stund. Hoppas ni tar tid till att vara helt själva, utan att behöva känna er ensamma ❤️ Vi är vår egen bästa vän, glöm inte det.”

Nu vaknade jag med den energin jag saknat alldeles för länge och jag har redan hunnit beta av massa måsten för dagen vilket gör mig så GLAD. Jag och Lucas sitter på kontoret och synkar framtida projekt med min agentur för att ha koll på läget innan vi far iväg till New York. Ikväll har jag ett inbokat bodypumpass på Sats och funderar på att boka in pass när vi är i New york. Vet ni något pass vi borde testa när vi är där? Soul cykle? Barrys? Ge mig alla tips ni har!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “NY VLOGG & NY MÅNDAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här