Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | August 29, 2019

VLOGG – “Jag höll på att skita på mig”

Ny video på kanalen!!!!! 

Denna gång får ni följa med på bootcamp pass rövtidigt på morgonen och jag klagar på att jag läspar med min tandställning i vanlig ordning. Ni får tips om min nya absoluta FAVORITfoundation som ni hittar HÄR (betallänk). Det roliga är att jag fått så många kommentarer om hur jag får till mitt gl0w sedan jag började använda den. Som ni vet så är Maybellines produkter väldigt prisvärda så denna måste ni bara testa (jag har färgen Natural beige). Sist men inte minst så håller jag i ett event där jag förväntas hålla tal på middagen innan… Ni som har koll vet att det värsta jag vet är att hålla tal framför folk – men jag klarade det :’)

Glöm inte att prenumerera på kanalen och trycka på ringklockan vid sidan av min profil så ni får aviseringar varje gång en video publiceras!!!

LOVE YOU GUYS!!! Kommentera nedan om ni har någon önskevideo ni skulle vilja se på min kanal 😉


1 kommentarerEn kommentar om “VLOGG – “Jag höll på att skita på mig””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här