Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:47 | August 29, 2019

Lånade morfars kofta <333

Byxor: HÄR / T-shirt: HÄR Väst: HÄR Skor: HÄRbetallänkar

Det gick från full on sommar till höstmörker på en natt här i Stockholm. Jag kände mig som en riktig mysfabror imorse när jag hällde upp en kopp kaffe iklädd min stickade väst. Träningen betades ju av klockan 06.15 imorse och imorgon blir sista passet, därefter får ni slippa höra mitt skryt om hur duktig jag är haha. Man är ju riktigt mallig efter att man betat av ett sånt pass ska ni veta… Idag gör jag och Lucas inte många knop dock. Vi varvar jobb med x antal koppar kaffe och försöker hålla oss vakna tills kvällen. Jag försöker planera lite inför new york och framtida roliga samarbeten som ni kommer gilla!! Ikväll kommer Ida hit och vi ska käka middag ihop. Jag har knappt träffat henne på hela sommaren så vi planerar att steka falukorv med potatismos (lyx) och prata ikapp om allting. Har ni också sånna vänner som ni inte träffar så ofta men när man väl ses så är allting precis sig likt? 

I helgen är det summerburst här i Stockholm men hela mitt väsen vill stanna hemma, vara nykter och sova 10h per natt… Ska ni på summerburst???

6 kommentarer6 kommentarer om “Lånade morfars kofta <333”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här