Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | August 28, 2019

Morgonpasset i P3

Godmorgon!!!!

Man kan ju tro att jag bokat in en sovmorgon den enda morgonen jag inte hade ett bootcamp pass klockan 6 på morgonen men neeejnej, då har jag bokat in mig på morgonradio. Imorse var jag och gästade morgonpasset i P3 och dessa stjärnor på bilden ovan. Inspelningen var så mysig och deras energi gav mig seriöst den bästa starten på dagen!!! Var det någon av er som lyssnade tro??

Nu sitter jag på ett café i stan och har käkat lite frukost och svarat på mail. Drömmer om nästa vecka när jag sitter likadant på ett café fast i New York :’) Nu ska jag dricka upp det sista av mitt kaffe och springa iväg till Felicia som ska rädda mina ögonbryn (äntligen).

Hoppas ni har vääääärldens bästa dag <333


3 kommentarer3 kommentarer om “Morgonpasset i P3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag lyssnade, toppenbra var det 🙂

    Reply
  • Lyssnar alltid på morgonpasset på jobbet! Det var så kul när jag att du skulle vara med och sedan när jag lyssnade så kändes det som att det var en kompis som var med på radio! Visste ju redan om middagen, Klaras romsås etc etc. Mycket mysig morgon! <3

    Reply
  • Wow du är så fin! Förebild?JA

    Reply