Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:47 | August 27, 2019

Vintage shopping

 

Sneakers: HÄR / T-shirt & Byxor: Vintage / Brillor: HÄR / Ryggsäck: HÄRbetallänkar

I söndags svängde jag in på Beyond Retro och nöp åt mig denna T-shirten och brallan för under 300 kr, sådär 10 minuter innan de stängde. Livets skönaste outfit som dock var alldeles för varm för Stockholm som nu fått för sig att gå tillbaka till högsommar värme.. inte mig emot dock!

Igår somnade jag till de två sista avsnitten av Euphoria som jag och Philip totalt fastnat för. Serien är så fängslande men samtidigt riiiktigt ångestframkallande. Har någon av er sett den?? Vad tycker ni om den?? Nu har jag tränat på morgonen, slängt i mig frukost och nu ska jag iväg till mitt livs första cellprovstagning hos gynekologen. Jag vet inte varför men det gör mig riktigt nervös efter att fått höra många andras smärtfyllda upplevelse. Jag har dock världens finaste pojkvän som följer med mig som stöd, vilket gör mig så varm i hjärtat. Han är verkligen världens bästa människa…

Vi hörs när jag är tillbaka!! Håll tummarna för mig :’)


7 kommentarer7 kommentarer om “Vintage shopping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är inte så läskigt som man tror. Jag var jätterädd och spänd, vilket gjorde att hela underlivet var spänd och då tyckte jag att det gjorde ont. Men slappnar du av så känns det inte (det ska inte kännas så mycket alls) 😘 Det kommer gå så bra!

  Reply
 • Har sett euphoria, såå bra! Men ja, får absolut lite ångest av den..

  Reply
 • Det känns inget och går seriöst på 2 sek, varje gång när barnmorskan sagt ”Sådär, då var det klart” så har jag bara ”va? Redan?”, hade inte ens känt att hon varit inne med nåt 😂

  Reply
 • Var inte orolig!!
  Själv kände jag ingenting!
  Samma som föregående skrivare. Kände mest jaha redan klart.
  Ha inte så mycket förväntningar. Jag vet svårt men försök att slappna av ovh tänk att läkaren/barnmorskan vet vad hen gör och så många som gjort det innan mig.

  Ska tilläggas att hag tror jag har ganska låg smärttröskel. Så oroa dig inte. Känns säkert men är över så snabbt.

  Reply
 • Så snyggt! du har ju så snygg stil så blir helt tokig 💋

  Reply
 • Hur kändes cellprovet? Gjorde mitt andra igår och var hemskt? Spände mig vilket gjorde att det gjorde ont

  Reply
 • Det kändes bra!! Jag fokuserade på att andas så att jag slappnade av och inget gjorde ont 🙂

  Reply