Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | August 26, 2019

MAYBELLINE PARTY

Hej fina ni!!!

Jag hade ju mitt Maybelline-event på trädgården förra veckan med en mysig intim middag innan. IT-girlsen från de andra nordiska länderna kom dit tillsammans med några av deras vänner och vi fick dela med oss av egna erfarenheter och personliga kopplingar till kampanjen #generationsbold som nu släppts med Maybelline. Det innebär att vi alla skulle hålla ett litet tal för sällskapet som var på middagen och ni som känner mig vet vad jag tycker om att prata inför folk och oftast är det ännu värre när det är mer intima sammanhang. Jag vågade i alla fall och resten av kvällen kunde jag slappna av och njuta av att ha kul med alla kompisar som kom dit! Jag blir verkligen stolt över mig själv över de små sakerna i livet haha..
Jag är så taggad på att få hänga med mina IT-girls i New York för modeveckan nästa vecka och det gör mig även lycklig i hela själen att jag tar med mig Lucas denna gång :’) Bara en sån sak!!!!

Nu ska jag iväg med Philip för att äta middag ute. Har en period av att sakna honom konstant nu för tiden? Som ett litet barn som saknar sina föräldrar typ. Det är en omställning att gå från en sommar av att sitta ihop till att bara ses någon timme på kvällen nu när hans hockey dragit igång. Idag är han ledig från träning dock så vi ska dejta loss!!!

LOVE YOU GUYS!!! Hoppas ni fått en grym start på veckan <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MAYBELLINE PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • En sådan underbar fräsch svartvit/bild på vackra Josefine Caarle <3
    Med tanke på hennes leverne (liksom ni andra, tidvis…) hoppas jag att den där glada pigga blicken aldrig någonsin kommer att helt försvinna…?

    Reply
  • Ååhh du är ju verkligen Maybelines queen😍

    Reply