Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:17 | August 25, 2019

NY VIDEO – HALV ÅTTA HOS MIG

HEJ!!!!

Jag ville ju uppdatera er om allting ang mitt event i torsdags men väntar på bilder från fotografen därifrån, så ni vet! Så länge kan ni njuta av en rykande färsk ny video uppe på min youtubekanal. I veckan bjöd jag ju hem lite kompisar för att bjuda dom på mat och i videon får ni se vad dom tyckte om kvällen….

Mitt mål med hösten är som sagt att börja laga mer mat hemma och därför tyckte jag att detta var ett bra initiativ! Har ni några pangrätter som ni slår till med när ni får gäster?? Dela gärna med er!!

I övrigt så ligger jag bara hemma just nu, rätt så sliten efter en natt på stan. Vi var ett gäng som samlades hos Bianca i hennes håll-käften-fina nya lägenhet och sen svängde vi förbi Wall och Spy bar innan Philip och jag åkte hem vid halv 4 på morgonen. Idag har jag suttit fastklistrad på Philip medan vi åkt och badat och käkat pasta på Pane Vino på söder. Nu väntas en myskväll i lägenheten framför netflix…

JAG ÄLSKAR ER!!!!


6 kommentarer6 kommentarer om “NY VIDEO – HALV ÅTTA HOS MIG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Pasta carbonara!!! Blir aldrig fel

  Reply
 • Du skrev ju att du älskar husman förut, så då måste jag bara tipsa dig om min favvo-husman som även är vego (om man vill fokusera lite på att laga utan kött) – Siri Barjes vegetariska kålpudding (https://www.koket.se/vegetarisk-kalpudding-med-potatis) assååå den är MAGISK! Tycker förövrigt att hennes sida med recept på köket.se är sjukt inspirerande om man vill laga vegetariskt!

  Reply
 • Om man är flera än 4 personer bjudna hem till någon så är det banne mig allergikern som får anpassa sig och meddela värdinnan i FÖRVÄG att hon är en sån där jobbig j-vel som inte tål vanlig hederlig god mat. Värdinnan ska INTE ALLS behöva anpassa hela sin goda planerade matlagning till en enstaka sjuk person!
  Den sjuka/allergikern kan man däremot bjuda hem i ett mindre sällskap ngn annan gång och DÅ självklart försöka anpassa sin matlagning till sjuklingen – men det ska INTE en värdinna ens behöva tänka på när det gäller ett större middagssällskap. Då ska sjuklingen istället vara glad att ens bli bjuden OCH ta med egen mat (eller dryck) som passar om man inte kommit överens om annat med den i FÖRVÄG INFORMERADE värdinnan/värden.
  Det ska m.a.o. ligga på DITT ansvar att informera i god tid innan om din sjukdom – annars får du skylla dig själv. Hur svårt ska det vara att förstå Moa? —> ALICE GJORDE INGET FEL!!! 5 poäng av max 5 på hela kvällen!!!

  Reply
 • Men snälla människa du måste förstå skämt. Sen är det kanske inte så trevligt att kalla någon som har en allergi som i vissa fall kan vara livshotande för “jobbig j-vel”. Man väljer ju sällan sina allergier själv.

  Reply
 • Kolla mitt senaste inlägg, Pasta Zafferano! Så himla gott och så enkelt att göra! 😍👏🏼

  Reply
 • Fulla Moa får arbeta på sin lilla avundsjuka, (eller förhoppningsvis bara dåliga humor? – ha ha:-)

  Reply