Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:18 | August 23, 2019

BACK TO SCHOOL OUTFITS

Jag fick önskemål ang om inte jag kunde göra ett blogginlägg där jag tipsade om outfits att bära nu till hösten och att skolan börjar för er som går i skolan. Här kommer tre outfits jag lätt skulle chilla runt i skolkorridorerna iklädd:

Hoodie: HÄR / Sneakers: HÄR / Jeans: HÄR / Väska: HÄR / Skjorta: HÄR / Glasögon: HÄRbetallänkar

T-shirt: HÄR / Jeans: HÄR / Klackar: HÄR / Väska: HÄR / Kedja: HÄR / Ring: HÄRbetallänkar

Byxor: HÄR / T-shirt: HÄR / Kedja: HÄR / Ringar: HÄR / Kappa: HÄR / Tjocktröja: HÄRbetallänkar

Har ni haft en bra fredag? Jag ligger as we speak helt utslagen i soffan väntades på att Philip ska laga klart Fajitas i köket. Denna vecka har varit bra men intensiv och det känns i kroppen efter en veckas bootcamp att både vila och sömn behövs. Idag startade jag dagen med träning på Fightbox 06.00. Därefter fönade jag håret med Klara för att sedan bege mig direkt mot strandbryggan för att möta gänget från min nya agentur CUBE. Vi tog båten över till Bockholmarna för att äta sensommarlunch och det var riiiiktigt mysigt. Nu är jag dock så trött att mina ögon går i kors och jag borde egentligen bara stänga ner datorn och säga godnatt för idag. Imorgon vill jag berätta mer om mitt event jag höll på Trädgården! Mer om det då.

Hoppas ni får livets mysigaste/härligaste fredagskväll!! LOVE U!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “BACK TO SCHOOL OUTFITS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här