Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | August 21, 2019

SISTA AVSNITTET

Lyssna på avsnittet HÄR

Slutet av en era❤️ Idag släpptes sista avsnittet av Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B. Jag är så tacksam för att jag fått vara med om den här resan tillsammans med er och Bianca. Det engagemang och stöd ni gett varje vecka som gjort vår podd till Sveriges största kommersiella podd! Kan fortfarande inte ta in det??? Vi har fyllt globen tillsammans med er och vi har skrattat och gråtit tillsammans med er. Vi älskar varenda en av er och vill från botten av våra hjärtan tacka för precis allt ni gjort för oss❤️ Våra bästa vänner!!! Vi ser tillbaka på detta kapitel med ett stort leende på läpparna. Vilket JÄVLA äventyr!!!!!!!!!!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “SISTA AVSNITTET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad trist 🙁

  Reply
 • Oi, varför blev det sista redan nu?

  Reply
 • Man har verkligen längtat efter varje tisdag att få lyssna på eran podd. Ni har varit så roliga att lyssna på och framförallt har ni hjälp. Speciellt när det kommer till relationer, man har känt att det är inte bara jag som sitter i den sitsen osv. Ni har gjort ett grymt bra jobb och ni slutar fasen på toppen!! All lycka till er och ni kommer komma långt i livet med den kämpar glöden ni har <3 Glöm inte bor att ge er själva en klapp på axel för de ni gör och hjälper andra!

  Reply
 • Man har verkligen längtat efter varje tisdag att få lyssna på eran podd. Ni har varit så roliga att lyssna på och framförallt har ni hjälp. Speciellt när det kommer till relationer, man har känt att det är inte bara jag som sitter i den sitsen osv. Ni har gjort ett grymt bra jobb och ni slutar fasen på toppen!! All lycka till er och ni kommer komma långt i livet med den kämpar glöden ni har <3 Glöm inte bor att ge er själva en klapp på axel för de ni gör och hjälper andra!

  Reply
 • Att som Alice komma från ingenstans och sedan VÅGA uppträda på Globen.
  Sjunga kan Du också! Wow vad ni BÅDA är/var så bra 🙂
  YOU GO GIRL <333
  https://www.dplay.se/program/alice-bianca-showcast

  Reply