Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:45 | August 21, 2019

NY VIDEO!!!!!!!!!!

Hörrni!!! Har ni hunnit kolla på min senaste vlogg? Om inte så tycker jag att ni borde göra det :’) Den är bra jag lovar!
Jag och Lucas berättar vad vi gjort i sommar och vad vi har för mål inför hösten. Sen får ni hänga med på kampanjplåtning och bakom kulisserna med mig, Kenza och Imenella och givetvis the star of the show: Lucas Armando Feola. Det är så kul att vara tillbaka i Stockholm och jobba med massa roliga projekt och människor igen!!

Har ni några önskemål på videos ni skulle vilja se på min kanal? Vloggar? Challenges? Smink? Collabs? Berätta!!!! 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “NY VIDEO!!!!!!!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Smink!!!

  Reply
 • Hej,
  Tycker du är riktigt bra, cool och rolig. Bästa videorna är när inte Lucas är med alls, blir tyvärr så flamsigt när han är med (men han är säkert duktig som assistent och snäll och så, men han behöver ju inte vara med i videorna)

  Reply
 • Håller inte med kommentaren om Lucas, tycker det är kul när ni vloggar ihop!
  Jag tycker att du har grym stil och hade varit kul om du gjorde fler videos gällande styling och hur du tänker när du sätter ihop outfits!! Tyckte videon där du valde outfits till Bianca var så rolig 🙂

  För övrigt älskar jag det du gör och blir alltid glad av dina vloggar. Tycker att du lyckas så bra med att få dem mysiga och personliga!
  Keep up the good work!

  Reply
 • Håller med Sandras idé om styling och outfits. Vore också kul med collabs, gillar det som andra har gjort då andra influensers bestämmer mat, outfits osv över en dag. Kanske något med Angelica Blick, Klara Tanby, Fanny Lyckman eller Linn Ahlborg vore roligt! Smink är också superkul, kanske en sminkvideo med Bianca? Kram<3

  Reply
 • Tycker Lucas är lite väl barnslig, lynnig och gnällig.
  DU är stjärnan…and he better understand that.
  Men en både snygg å söt liten fjolla är din assistent Lucas dock, när han är på bättre humör 😛

  Reply