Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | August 19, 2019

Veckans schema – v.34

Denna vecka sätter allvaret igång!!! Jag ska köra två veckors bootcamp på Fightbox gym 4 gånger i veckan ASTIDIGT på morgonen. Det är lika bra att riva bort plåstret och kötta på. Jag har längtat efter att komma tillbaka in i träningen och hösten är verkligen lika med nystart för mig. Jag har en del roliga möten inplanerade, jag håller i ett stort event tillsammans med Maybelline på trädgården och bokar två resor denna vecka!!! Känner ni måndagspeppen <3333

Foto: Paulina Torbjörnsen 

Måndag:

06:15 Träning

Passa Rami och Julians hund Merci <3

Ny vlogg!!

10.00 Podda

12.00 – 13:30 Möte

Storhandla mat inför veckan

Middag med Philip <3

Tisdag:

Nytt poddavsnitt

06:15 Träning

10:30 Bryntid hos Felicia

14-16 YT-möte

18:30 Middag med Ole Henriksen

Onsdag:

Sovmorgon <3

Fota samarbeten

Skicka påsar till Sellpy

Torsdag:

06:15 Träning

09.00 Lashlift

13:00 Möte med banken

16.00  Möte

20.00 Jag håller i ett event tillsammans med Maybelline

Fredag:

06:15 träning

14.00 Lunch med min agentur

Lördag – Söndag:

Inga planer <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Veckans schema – v.34”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SJUKT snygg!! Hoppas du får en bra vecka! ❤️
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Oj, jag gör mer än hela din vecka på typ en helg, alltså på min LEDIGA tid. Tänk om man hade det där “schemat”…

  Reply
 • Oj, jag är mindre oskön och mindre otrevlig under en hel vecka, alltså inkluderat min LEDIGA och arbetande tid, än vad du lyckas vara på den lilla tid det tog för dig att skriva den här kommentaren. Tänk om man hade din “uppfostran”…

  Reply
 • Jag kan tänka mig att hon emellan dessa schemalagda tider behöver blogga, redigera bilder, lägga upp på instagram, svara mail etc.

  Reply
 • Helt sjukt hur vacker du är! Hoppas din vecka blir bra. Kram!

  Reply
 • Men alltså… är detta ditt jobb?? Eller är du oseriös med schemat? Haha jag förstår verkligen inte… du GÖR ju absolut ingenting? Brynfix??? Im so out :’)

  Reply