Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:45 | August 19, 2019

Måndag hit me like a truck

Byxor: HÄR / T-shirt: HÄR / Skor: HÄR / Halsband: HÄR -innehåller betallänkar

Vet ni vad? Att ha gått upp halv 6 imorse och tränat bootcamp gör att jag har absolut 0 energi kvar såhär på kvällen. Jag skulle kunna somna på studs här i soffan innan middag. Jag och Lucas har passat Rami och Julians hund Merci hela dagen idag och det har varit fett mysigt. Jag märker hur mycket endorfiner jag får i min kropp av att vara runt hundar så mitt mål är att passa minst en hund varannan vecka :’)
Poddandet imorse gick bra och lunchmötet likaså! Jag är glad över att vara tillbaka i Stockholm och få träffa alla igen! En av många fördelar med mitt jobb är att jag får träffa så många drivna och inspirerande människor. Jag och Philip har precis varit och storhandlat mat som vi fyllt frysen och kylen med och det gör mig LYCKLIG. Jag är som ett barn när jag springer runt i matbutiken och tycker ärligt det är så himla roligt att handla mat med Philip? Medan Philip ser det som ett tråkigt måste studsar jag omkring och tycker att det är livets kvalitetstid hehe…

Nu ska jag släpa mig upp till köket och laga pannbiffar med potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka till middag. Husmanskost är det absolut bästa jag vet!!! Vilken är er favoritmat?


2 kommentarer2 kommentarer om “Måndag hit me like a truck”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, lyssnade på ert sista avsnitt och ABSOLUT att ni kan vara sjukskrivna och lediga etc etc etc som på ett vanligt jobb men på ett vanligt jobb FRÅGAR man om ledigt, man SJUKSKRIVER SIG, alltså säger ifrån vad det är som är fel etc. ni kan inte hävda att ni kan skita i ert jobb ibland, för det är otroligt oprofessionellt. Det är väl ingen som kan strunta i att komma en dag utan att säga till? Tror det är just det, att ni inte har sagt ifrån någonting, som folk tycker är problemet.

    Reply
  • Sådärja, det var väl inte så svårt (i senaste & sista podden) att vara lite mer proffesionella och Tacka samt ta adjö av alla era trogna unga fans <3

    Så ska det skötas!!! – Lär och ta till er inför framtida liknande samarbeten. Ni slutar verkligen på succe-toppen – för stunden och framtiden får väl utvisa om det blir ngt mera…NO big deal <3

    Reply